Ήττα στο 93ο λεπτό για τον Αλυζιακό από τον πρωτοπόρο Αμβρακικό Λουτρού.


Πηγή φωτογραφιών: http://e-maistros.gr

Δύσκολη αποστολή εκτός έδρας είχε ο Αλυζιακός στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Αντιμετώπιζε την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού, η οποία με 6 νίκες στους 6 πρώτους αγώνες πριν το μεταξύ μας παιχνίδι, ήταν και είναι το απόλυτο φαβορί για απ' ευθείας άνοδο στην Α' κατηγορία.
Όπως είχαμε ξαναγράψει παλαιότερα, προσόν της ομάδας μας είναι η ομοιογένεια και η συμπαγής ομάδα που διαθέτει, εξ αιτίας του ότι υπάρχει ένας σταθερός κορμός παικτών εδώ και αρκετά χρόνια. Επίσης στα ατού της ομάδας μας, το οικογενειακό κλίμα μεταξύ όλων όσων εμπλέκονται στην λειτουργία της, με σημαντικό μερίδιο σε αυτό να ανήκει στον προπονητή Τάσο Χαντζαρά (Τάτσης), αλλά και στην διοίκηση.








Στα αγωνιστικά τώρα, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας γνωρίζοντας ότι έχει να αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα που βλέπει πολύ εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας πολύ προσοχή στην συνολική αμυντική της λειτουργία. Έτσι με κοντά τις γραμμές της, με πολλά τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία του τερματοφύλακα Προδρομίτη. Έτσι ενώ η ομάδα του Λουτρού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπορούσε να δημιουργήσει καθαρές φάσεις για γκολ μπροστά στην εστία του Αλυζιακού. Εξαίρεση αποτελεί το δοκάρι που είχε ύστερα από μακρινό σουτ στο 27ο περίπου λεπτό. Ταυτόχρονα ο Αλυζιακός απειλούσε κυρίως με στημένες φάσεις και κεφαλιές.











Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε ακριβώς την ίδια επιτυχημένη τακτική του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα του Λουτρού να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στο να απειλήσει σοβαρά την εστία του Αλυζιακού. Όσο περνούσε ο χρόνος η ένταση του αγώνα ανέβαινε με τους γηπεδούχους να αυξάνουν την πίεση τους, ειδικά προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά η άμυνα του Αλυζιακού κρατούσε σταθερά, και απορροφούσε την πίεση των γηπεδούχων και δεν άφηνε να δημιουργούνται κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Και ήρθε η φάση του 93ου λεπτού, όπου σε μία αναταραχή μέσα στην περιοχή μας η μπάλα στρώθηκε στον Μακρυπίδη του Λουτρού, ο οποίος με πλασεδάκι έκανε το 1 - 0 λυτρώνοντας τους γηπεδούχους. Πως το είχε πει κάποτε ο Όσιμ; Η μπάλα είναι πόρνη...












Μία πικρή γεύση άφησε η συγκεκριμένη ήττα στους παίκτες μας, και είναι φυσιολογικό αυτό, γιατί όταν έχεις αγωνιστεί, έχεις κοπιάσει και έχεις ιδρώσει φτάνοντας στην πηγή για να πάρεις ένα σπουδαίο θετικό αποτέλεσμα από μία εξαιρετική ομάδα και δεν το καταφέρνεις στο παρά ένα, ε λογικό είναι να σου μένει λίγο μία πικρή γεύση.
Όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο και αυτό που για εσένα είναι μία πικρή ήττα, για τον αντίπαλο που και αυτός κόπιασε και προσπάθησε είναι μία δικαίωση έστω και στο παρά ένα. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και οι αγώνες μπροστά αρκετοί και είμαστε σίγουροι ότι ο Αλυζιακός θα βαδίσει με επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα γιατί απλά έχει μία πολύ καλή ομάδα.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.