Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου: Ανακοίνωση για τους βοσκότοπους.


Σύμφωνα με την κοινοτική οδηγία το θέμα των βοσκότοπων έπρεπε να έχει λυθεί και να ψηφιστεί με νόμο της βουλής έως τις 21.10.2015. Μέχρι σήμερα υπάρχει στασιμότητα.
Οι επιτροπές που πρέπει να συσταθούν δεν έχουν κάνει τίποτα. Σύμφωνα με πληροφορίες αν δεν βρεθεί λύση μέχρι τέλος Νοεμβρίου, πράγμα δύσκολο γιατί χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες, οι κτηνοτρόφοι χάνουν τις επιδοτήσεις για την επόμενη πενταετία και κινδυνεύουν να επιστρέψουν χρήματα και από προηγούμενα χρόνια.
Συνάδελφοι κτηνοτρόφοι αντισταθείτε με κάθε τρόπο πριν είναι αργά στα σχέδια της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων να καταστρέψουν την κτηνοτροφία της χώρας μας.
Στις 5/11 έγινε διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία Αγρινίου από ελάχιστους αγρότες - κτηνοτρόφους - αλιείς.
Όταν δεν αντιδρούμε και δεν αντιστεκόμαστε εξουσιοδοτούμε την κυβέρνηση να πάρει τα χειρότερα μέτρα για εμάς.
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας αγωνιστούμε ο καθένας όπως και όσο μπορεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.