Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ξηρομέρου: Καταγγελία για απειλές και βρισιές από τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Πανταζή.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Οι θεατρινισμοί, οι απειλές και οι βρισιές του Αντιδημάρχου κ. Πανταζή στο Δ.Σ. Ξηρομέρου 02/11/2015, πέρα από προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκρατίας που για μας δεν είναι προσωπικό, είναι προσπάθεια να κρύψει την πραγματικότητα για το τι συμβαίνει στο Δ. Ξηρομέρου.
Γιατί δεν απαντούν για τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις που είναι μόνιμο καθεστώς στο Δήμο, για την μη λειτουργία των σφαγείων; Θέλουν να κρύψουν την προσπάθεια που κάνουν από την μια να περάσουν την αντιλαϊκή πολιτική που φορτώνει όλα τα βάρη στην φτωχή - λαϊκή οικογένεια και από την άλλη να γεμίζουν τις τσέπες τους τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα της περιοχής, με τα οποία ταυτίζονται.
Από ανθρώπους που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά αλλά και μακριά από τα προβλήματα του Δήμου. Δείχνει ακόμα την αντίληψη τους για το πώς αντιλαμβάνονται τις διαδικασίες και ότι θεωρούν το Δήμο ιδιοκτησία τους.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται και να αναδεικνύει τα προβλήματα που αφορούν τους φτωχούς αγρότες του ψαράδες και όλες τις λαϊκές οικογένειες. Καλούμε το λαό της περιοχής να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα να στηρίξει την προσπάθεια μας, να οργανωθεί στα σωματεία, συλλόγους της περιοχής, τις λαϊκές επιτροπές με στόχο την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.