Χρήστος Κολοβός: Ήταν θέμα καθήκοντος.


Του κ. Χρήστου Κολοβού.
Ταξίαρχος ε.α. - Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου.

Μπαίνοντας στις 28 Οκτωβρίου, στο καφενείο του Περικλή στη Παπαδάτο σηκώθηκε ο σεβαστός φίλος ο μπάρμπα Αλέκος ο Σίμος να με ευχαριστήσει για την θετική εξέλιξη, του συνεχούς από διετίας αγώνα μου, να επισκευαστεί ο επικίνδυνος και απαράδεκτος δρόμος από Παπαδάτο προς Κωνωπίνα και Κατούνα που ανήκει στη Περιφέρεια. Τον ρώτησα που το έμαθε αφού δεν το έχω ανακοινώσει και μου είπε.., όλοι το ξέρουμε ότι πήρες θετική απάντηση και βλέπουμε και έργα που άρχισαν.
Και εγώ όμως έπρεπε να τον ευχαριστήσω και το έπραξα, γιατί ήταν αυτός που με καθοδήγησε και ενημέρωσε κατ αρχήν για την επικίνδυνη στροφή εντός του χωριού, που πρέπει να επισκευαστεί. Ανήσυχος και πάντα με σωστή και ενημερωμένη γνώση για τα κοινά του χωριού και την ανάγκη για προκοπή και ανάπτυξη. Δέχτηκε μετά χαράς να υπογράψει στο Δήμο υπεύθυνη δήλωση για να εισέλθει στο κήπο του μικρό σκαπτικό μηχάνημα, για να έχει πρόσβαση και να ανακατασκευαστεί το τοιχίο αντιστήριξης του δρόμου.


Πολλές φορές έχουμε διαφορετικές θέσεις για τα προβλήματα στα κοινά, αλλά πάντα η κριτική του είναι για να αναζήτηση του σωστού και του κοινού καλού. Εξάλλου από τις αντιθέσεις έρχεται η κοινής αποδοχής σύνθεση και είναι πολύ καλύτερη.
Εγώ έπραξα απλώς το καθήκον μου για το τόπο μου ως οφείλω και νοιώθω, όπως προφανώς και οι αντιπεριφερειάρχες κα Σταρακά, και κος Γιάννης Λύτρας που είδαν το ορθόν της από 19/5/2015 αίτησης - καταγγελίας μου και τις επιβαλλόμενες και απορρέουσες υποχρεώσεις της Περιφέρειας. Όλα καλά λοιπόν και μακάρι να δούμε και τους άλλους άθλιους δρόμους του Ξηρομέρου να επισκευάζονται ή να γίνονται εξ αρχής όπου απαιτείται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.