Παναγιώτης Στάικος: Επιτέλους, η αρχή του τέλους του μαρτυρίου;;;;;;;;!!!!!!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Επιτέλους, η αρχή του τέλους του μαρτυρίου;;;;;;;;!!!!!!!! Με πολύ χαρά σήμερα διαπίστωσα, πηγαίνοντας για την Κατοχή, ότι ο ανάδοχος του έργου του δρόμου Πλατυγιάλι - Άγιος Δημήτριος ξεκίνησε την πρώτη στρώση ασφαλτόστρωσης με Φίνισερ.!!!! Ο εργολήπτης ήταν συνεπής.!!!! Όμως η κολόνα της ΔΕΗ παραμένει ακόμη εκεί ως μπάστακας.!!!!
Τις ευχαριστίες προς την Αντιπεριφερειάρχη κυρία Σταρακά και τον Περιφερειάρχη κύριο Κατσιφάρα δεν θα τις πω τώρα, αλλά όταν τελειώσει η ασφαλτόστρωση, καλώντας τους στον Αστακό με τον παραδοσιακό Ξηρομερίτικο τρόπο έκφρασης του ευχαριστώ, που περιλαμβάνει ψητό αρνάκι και το μοναδικό Ξηρομερίτικο κοκορέτσι, πίτες κλπ.
Μέχρι τότε και νέα παράκληση για την άμεση μετατόπιση της κολόνας της ΔΕΗ.

Αστακός 6/11/20150
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παναγιώτης Στάικος 

Πρώην Δήμαρχος Αστακού

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.