Η αμέριστη αλληλεγγύη μας στο πρόσωπο του κ. Κομπλίτση και μερικά άλλα...


Εκ της Διευθύνσεως.

Θεωρούμε υποχρέωση μας να καταδικάσουμε απερίφραστα την λεκτική επίθεση που δέχτηκε εντός του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Δημήτρης Κομπλίτσης από τον Αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Πανταζή. Επίσης δηλώνουμε ότι διαφωνούμε και με την πρόσφατη δημόσια ανακοίνωση του κ. Αντιδημάρχου. Η στάση μας είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχαμε στο παρόμοιο επεισόδιο που συνέβη τον περασμένο Αύγουστο με τον κ. Ηλία Γεωργαλή (δείτε εδώ).
Πιστεύουμε ότι κάθε δημοτική αρχή πρέπει να δέχεται την κριτική, την σκληρή κριτική, ακόμη και την άδικη και να απαντά τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα ή αν θεωρεί την κριτική ασόβαρη, χωρίς στοιχεία και καφενειακού επιπέδου, όπως θεώρησε ο κ. Πανταζής την κριτική και τα ερωτήματα του κ. Κομπλίτση, υπάρχει και η επιλογή να το αναφέρει και να το κατακρίνει δημόσια και κατόπιν η επιλογή της απαξίας απάντησης, που και αυτό είναι απάντηση και οι δημότες θα κρίνουν και πάμε παρακάτω.
Θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου αρκετά έχει απαξιωθεί με τέτοιου είδους επεισόδια όλα αυτά τα 4,5 τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουμε γίνει ανέκδοτο και περίγελος όλου του Νομού Αιτ/νίας.
Προσωπικά, επειδή πληροφορηθήκαμε τα θέματα που έθεσε ο κ. Κομπλίτσης, όπως η μη λειτουργία των σφαγείων, το μεγάλο ύψος των απ' ευθείας αναθέσεων και έργα που αμφισβητούνται από τους δημότες, θεωρούμαι ότι όλα αυτά που ανάφερε είναι και σοβαρά και υπαρκτά.
Όσον αφορά όλα όσα μας περιέλουσε o κ. Δήμαρχος στο επίμαχο Δημοτικό Συμβούλιο όταν βρήκε την ευκαιρία, για την κριτική που ασκούμε στην δημοτική αρχή μέσα από το Blog μας, η απάντηση μας είναι: Τιμή μας και παράσημο μας και πάμε παρακάτω πάντα με θετική διάθεση για ανάδειξη τόσο των θετικών όσο και των αρνητικών κατά την γνώμη μας πάντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.