Εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού Νέας Δημοκρατίας. Εκλογικό κέντρο στο Δημαρχείο του τέως Δήμου Αλυζίας.


Την Κυριακή 22 Νοέμβρη 2015 και ώρα 07:00 π.μ. - 07:00 μ.μ., στο Δημαρχείο Αλυζίας (Κανδήλα) θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.
Ψηφίζουν όλοι και όλες οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Ξηρομέρου με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου. Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ για όλους.
Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου η ψηφοφορία διεξάγεται την ίδια ώρα ξανά στο ίδιο εκλογικό τμήμα την επόμενη Κυριακή 29-11-2015 χωρίς αντίτιμο συμμετοχής.

12 σχόλια:

  1. Η Ν.Δ. στην Νεολαια εχει ποσοστο 14 %
    Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α εχει ποσοστο 40 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαλαρωσε σύντροφε. Το ΠΑΣΟΚ ήρθε κι έφυγε, η ΝΔ είναι εδώ. Ο Συριζα πήρε την πατάτα, μεινανε 153 και έπεται ασφαλιστικό. Η ΝΔ βλέπω να το παίζει εγγυητρια δύναμη, η νεολαία θα αλλάξει κριτήριο σκέψης και στο τέλος δεν θα ξέρουμε τι να ψηφίσουμε. Δράμα σου λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πασοκ που μας έφερε μέχρι εδώ. Το ΠΑΣΟΚ ειχε 34 και πήγε 4. Ο ΣΥΡΙΖΑ ειχε 4 και πήγε σε ένα χρόνο 34. Πασοκοι με άλλο όνομα δηλαδή.Είναι μαέστροι σ αυτά. Μακάρι να μείνει λίγα χρόνια ακόμα στη κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πασόκους που μάζεψε για να συνεχισθεί η καταστροφή που άρχισε από το 1981 και να τελειώνουμε μία και καλή. Μόνο τότε ο τόπος θα πάει μπροστά. Η νεολαία με τη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ παίρνει πάντα 50% στις εκλογές των φοιτητών. Αυτοί θα τα αλλάξουν όλα. Έρχεται η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο το μισος πιο ΒΑΡΙΑ ειν η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ---κι αυτη θα μεταχειριστω κι εγω για ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 6 ,09 ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Σ ΕΝΑ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΑΠ 50% ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα κολέγια δεν έχει. Έχει στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ για ψάξε λίγο μη φοβάσαι. Στα κολέγια πηγαίνουν τα παιδιά πασοκων βουλευτών και όψιμων αριστερών με τις δεξιές τσέπες. Του Τσιπρα αλήθεια που πάει ? Στο δημόσιο?

      Διαγραφή
  7. 6, 09 μηχανηματα ειναι κι αυτα
    και χαλανε και καμια φορα
    τα μηχανηματα τα ηλεκτρονικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Και την ώρα που χαλάνε, ζητάει ο Σερ Άλεξ Εθνική Συνεννόηση!!!!!!! Και το ζητάει την ώρα που ξεπούλησε τις τράπεζες. Άκου να δείς τι δέχτηκε ο τύπος. Ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών χωρίς να έχει δικαίωμα συμμετοχής το Δημόσιο!!!!!!!!! Την ώρα που μέσω του ΤΧΣ είχε βάλει 23 δις (πριν 2 χρόνια). Και κάποιος τράβηξε το καζανάκι και πάνε τα λεφτά φίλε μου. Μαζί με τα σκατά. Το γέλιο τώρα ποιό είναι? Ότι μιλάει ο Δραγασάκης για παράλληλο τραπεζικό σύστημα και το σύντροφο Βαρουφάκη τον έχουν αποπέμψει όλοι. Ξέρεις γιατί? Επειδή τα ήξερε απ την αρχή. Αλλά ως κομπλεξικός ξερόλας, έχυσε την καρδάρα με τη συμπεριφορά του. Αλήθεια, ένας να μου πεί τι στο διάολο γίνεται κι εγώ να βαρέσω 10 προσοχές. δεν πάμε καλά και δεν ξέρω ποιός κοροϊδεύει ποιόν. (ΥΓ δεν είμαι ο 6.09, αλλά σταματήστε τη μικροπολιτική. Κάποιον να κυβερνάει δεν έχω δεί. Από πονηρούς έχω δεί πολλούς). Κι όπως έλεγε και η Πατουλίδου, Για την Ελλάδα ρε γαμώτο. Αυτά τα γράφω εν πλήρη αγανάκτηση γιατί πριν λίγο χαιρέτησα άλλον ένα φίλο στο αεροδρόμιο. Για Γερμανία αυτός. Δεν θα μείνει και κανένας να πίνουμε μπύρες ρε πούστη μου

      Διαγραφή
  8. 6 , 32 ειναι μικροπολιτικη η δημοκρατικη λειτουργια των κομματων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο - enikos.gr- διαβαστε το αρθρο του Ν.Μπογιοπουλου ....Σκεψεις με αφορμη τον ΝΕΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ της ΝΔ.
    Υπαρχουν απαντησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9 , 31
    Ο Αλεξης ! δεν εχει ουτε βιλα ουτε εκατομμυριακια στις τραπεζες
    Αλλοι εχουν περιουσιες
    Ο Αλεξης ! Εχει ομως : πολιτικο οραμα - ηθικες αρχες και αξιοπρεπεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.