Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μικρά παιδιά της Τ.Κ. Μύτικα.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους την Κυριακή, 20/12/2015.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Κωνσταντίνο Αυδή για την οικονομική του υποστήριξη όσον αφορά την ανιματέρ "Elsa Frozen" και τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης από τον dj Λιάγγο και την δικηγόρο κ. Δήμητρα Παβέλη για τα δώρα που μοιράστηκαν στου μικρούς μας φίλους.
Να ευχηθώ σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα

Βέρρη Ιωάννα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.