Στις γειτονιές μας... (φωτογραφίες).Ένα οδοιπορικό στις γειτονιές της Κανδήλας ξεκινάμε, μέσα από αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις κατά τακτά χρονικά διαστήματα με φωτογραφίες. Μερικοί θα γνωρίσουμε γειτονιές που δεν τις έχουμε περπατήσει, άλλοι θα θυμηθούμε μερικές που ίσως τις έχουμε ξεχάσει.
Θα περπατήσουμε στους δρόμους και θα δούμε γειτονιές παλιές και καινούργιες και στους τρεις οικισμούς από τους οποίους αποτελείται το χωριό μας... Την κάτω Κανδήλα, άνω Κανδήλα και τον πιο καινούργιο οικισμό, τα Κραββαρέϊκα...
Δείτε φωτογραφίες:
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.