Δασοφύλακας τραυματίστηκε από επίθεση λαθροϋλοτόμου στην Κανδήλα.



Την επίθεση λαθροϋλοτόμου δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι υπάλληλος του Δασαρχείου Αμφιλοχίας στην αυλή του σπιτιού του στην Κανδήλα Ξηρομέρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λαθροϋλοτόμος επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον εν λόγω υπάλληλο, γιατί εφαρμόζοντας το νόμο, υπέβαλε εναντίον του μήνυση για παράνομη υλοτομία και στη συνέχεια χειροδίκησε εναντίον του με συνέπεια να του προξενήσει εκδορές σε διάφορα σημεία.
Μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία που έσπευσε επί τόπου ενώ ο υπάλληλος του Δασαρχείου αυτή τη στιγμή μεταβαίνει στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Το πρόβλημα φέτος στη περιοχή της Αλυζίας, παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, αφού οι λαθροξυλάδες αφενός λεηλατούν τα δάση ενώ αφετέρου τα κυκλώματα φτάνουν στο σημείο ακόμα να απειλούν και να χειροδικούν εναντίον των δασοφυλάκων.
Οι δασοφύλακες επειδή τολμούν να κάνουν τη δουλειά τους, για την εξάλειψη των φαινομένων της λαθροϋλοτομίας, δέχονται απειλές, εκβιασμούς, λεονταρισμούς και ξυλοδαρμούς από λαθρέμπορους ξύλων, γεγονός που είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη περιοχή όπου κυριαρχεί ο φόβος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.