Ποδαρικό στο 2016 με σημαντική νίκη εκτός έδρας 0 - 1 για τον Αλυζιακό.


Σημαντική βαθμολογική νίκη εκτός έδρας με 0 - 1 έκανε ο Αλυζιακός στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας. Νίκησε μέσα στην Κατούνα την πάντα υπολογίσιμη ομάδα της Μεδεών Κατούνας με 0 - 1 και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας, όντας 5ος με 27 βαθμούς.
Οι επόμενοι τρεις αγώνες θα δείξουν αν η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να χτυπήσει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα Play Offs και στην διεκδίκηση της ανόδου στην Α' κατηγορία. Συγκεκριμένα ακολουθούν δύο αγώνες εντός έδρας με Α.Ε. Βάλτου και Ηρακλή Αστακού και ο αγώνας εκτός έδρας με τον Παναμβρακικό.
Εμείς πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί, σίγουρα θα το προσπαθήσει και επειδή είναι ένας στόχος που προέκυψε μέσα από την πολύ καλή παρουσία της ομάδας, δεν θα χαθεί και ο κόσμος αν στο τέλος δεν τον κατακτήσει. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ίσον χαρά, ψυχαγωγία, άθληση και υγεία, ομαδικό πνεύμα, καλή παρέα και πάνω από όλα το παιχνίδι να μην το ξεχνάμε.
Ποδαρικό λοιπόν με το δεξί για τον Αλυζιακό, που για πρώτη φορά φέτος είδε την τύχη να του χαμογελά, αφού κατάφερε να πάρει την νίκη στο τέλος του αγώνα και συγκεκριμένα περίπου στο 89ο λεπτό. Παρά τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες των αδελφών Αποστολάκη και την ενίσχυση με νέους παίκτες της ομάδας της Κατούνας την περίοδο των γιορτών, ο Αλυζιακός κατάφερε να πάρει τους τρεις πόντους της νίκης με γκολ στο 89ο λεπτό ύστερα από μπαλιά τρύπα του Δημήτρη Κατσαούνη στον Ζαφείρη Μπουλιέρη, ο οποίος ψύχραιμα, πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Κατούνας διαμορφώνοντας το τελικό 0 - 1.
Μέχρι να γίνει αυτό, στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Κατούνας, λόγω της ενίσχυσης της με παίκτες, εμφανίστηκε πολύ καλύτερη απ' ότι στον πρώτο γύρο. Στο 1ο ημίχρονο είχαμε μοιρασμένο παιχνίδι, ενώ στο 2ο ημίχρονο είχαμε μικρή υπεροχή για την ομάδα της Κατούνας.
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με μία ελαφρά υπεροχή για την Κατούνα.
Στο 2ο λεπτό πολύ ωραίο τεχνικό σουτ από τον Δημήτρη Κατσαούνη, ελάχιστα άουτ η μπάλα.
Στο 20ο λεπτό αμφισβητούμενο πέναλτι για την ομάδα της Κατούνας, απέκρουσε με πολύ ωραία επέμβαση ο τερματοφύλακας Β. Σακουφάκης του Αλυζιακού.
Στο 25ο λεπτό ακυρωθέν γκολ για τον Αλυζιακό (το σημείωσε ο Β. Γεωργαλής) ως οφσάιντ, που μάλλον δεν ήταν.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μικρή υπεροχή για την ομάδα της Κατούνας, η οποία αύξησε την πίεση της για να πετύχει κάποιο γκολ που θα της έδινε την νίκη, την οποία χρειαζόταν πάρα πολύ, γιατί να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Κατούνας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο την άνοδο και αυτό όχι μόνο δεν τους βγήκε, αλλά αντίθετα βρίσκονται μόλις 3 πόντους από τις θέσεις των Play out για υποβιβασμό στην Γ' κατηγορία. Επίσης μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας.
Στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, με τον διαιτητή να λέει παίζεται.
Στο 70ο λεπτό ήταν η σειρά του Αλυζιακού να ζητήσει πέναλτι, με τον διαιτητή να λέει και πάλι παίζεται.
Στο 89ο λεπτό ήρθε το γκολ όπως σας το περιγράψαμε παραπάνω.
Στο 94ο λεπτό ανεπανάληπτη κλασική ευκαιρία για την Κατούνα να ισοφαρίσει, με το πλασέ εξ επαφής να περνά ελάχιστα άουτ.
Επόμενος αγώνας για τον Αλυζιακό την Κυριακή 17.1 στο γήπεδο του Μύτικα με την 3η της βαθμολογίας Α.Ε. Βάλτου και η συμπαράσταση των φιλάθλων επιβάλλεται, φυσικά πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια και με σεβασμό στο ευ αγωνίζεσθε.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 14ης αγωνιστικής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.