Εκτός έδρας ήττα 2 - 0 για τον Αλυζιακό από τον Παναμβρακικό.


Οι φωτογραφίες προέρχονται από το αθλητικό
site http://www.olatagoal.gr και είναι του κ. Φάνη Ντάικου.

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Αμφιλοχία από το Παναμβρακικό, γνωρίζοντας την ήττα με 2 - 0 και έτσι ψαλιδίστηκαν αρκετά οι βλέψεις για διεκδίκηση μίας θέσης στα Play offs για την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Φυσικά η ομάδα δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια και επειδή είναι ένας στόχος που προέκυψε μέσα από την πολύ καλή παρουσία της ομάδας, δεν θα χαθεί και ο κόσμος αν στο τέλος δεν τον κατακτήσει. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ίσον χαρά, ψυχαγωγία, άθληση και υγεία, ομαδικό πνεύμα, καλή παρέα και πάνω από όλα το παιχνίδι να μην το ξεχνάμε.
Η ομάδα μας πλήρωσε το το πολύ κακό ξεκίνημα του αγώνα στα πρώτα 25 λεπτά, όπου αιφνιδιάστηκε από το πολύ καλό και επιθετικό παιχνίδι του Παναμβρακικού. Σε αυτό το διάστημα δέχτηκε δύο γκολ στο 9ο και 19ο λεπτό και βρέθηκε από πολύ νωρίς να κυνηγά. Υπήρξε αντίδραση αλλά τα πράγματα είχαν γίνει ήδη πολύ δύσκολα και ακόμη πιο δύσκολα όταν έχεις να κάνεις με μία πραγματικά καλή ομάδα.

Η παρακάτω περιγραφή του αγώνα είναι από το site e-maistros.gr.
Μια δύσκολη και αγχωτική νίκη πέτυχε ο Παναμβρακικός Μπούκας σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας απέναντι στο Αλυζιακό Μύτικα, μία από τις πιο δυνατές ομάδες που αντιμετώπισε εντός έδρας η ομάδα της Μπούκας. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό καθώς και οι δύο ομάδες δεν είχαν την πολυτέλεια της απώλειας βαθμών και κυρίως ο Παναμβρακικός.
Οι φάσεις του αγώνα:
3΄ Μακρινή μπαλιά του Δράκου, σουτ στην κίνηση Τσιτσομήτσος άουτ.
8΄ Σέντρα του Μακρή στο δεύτερο δοκάρι από αριστερά, κεφαλιά του Τσιτσομήτσου, ο Φίλος δεν προλαβαίνει να πλασάρει σε κενή εστία.
9΄ Φάουλ από αριστερά για τον Παναμβρακικό εκτελεί ο Μακρής, η μπάλα περνάει το τείχος χαμηλά στην αριστερή γωνία, παρά την προσπάθεια του Προδρομίτη η μπάλα στα δίχτυα, γκολ 1-0.
12΄ Μακρινή μεταβίβαση του Αποστολάκη Σ. στον Αποστολάκη Α. θα διώξει τελευταία στιγμή ο Ρόκκος με τα πόδια.
15΄ Μπεκατώρος Α. ωραία κίνηση από δεξιά, θα σεντράρει χαμηλά, αποδεκτής ο Δράκος η μπάλα στα σώματα, κόρνερ.
18΄ Κόρνερ από αριστερά εκτελεί ο Μακρής κεφαλιά του Κυρόσιμου, θα διώξουν προσωρινά, με κόντρες στα σώματα η μπάλα καταλήγει στον φίλο, σουτ, γκολ 2-0.
25΄ Πάσα του Δράκου στον Μπεκατώρο Α. αυτός με μία στο Φίλο, γκολ αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ, σωστή η υπόδειξη του διαιτητή.
28΄ Κόρνερ για το Μύτικα με τον Μπουλιέρη, κεφαλιά του Κατσαούνη Δ., μπλοκάρει σταθερά ο Ρόκκος.
35΄ Αποστολάκης Α. αποφεύγει δύο ποδοσφαιριστές, σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ.
44΄ Φάουλ για το Μύτικα από αριστερά εκτελεί ο Αποστολάκης Σ., σύγχυση την περιοχή της Μπούκας, σουτ ο Μπουλιέρης στα σώματα κόρνερ.
48΄ Στην κίνηση δυνατό σουτ ο Αποστολάκης Α. μόλις άουτ.
55΄ Ο Τσιτσομήτσος από αριστερά, σέντρα στην μικρή περιοχή, προλαβαίνει πριν το Φίλο ο Προδρομίτης.
58΄ Δυνατό σουτ του Γεωργαλή η μπάλα μόλις άουτ.
62΄ Εκτέλεση κόρνερ για το Μύτικα κεφαλιά του Λυγκώνη, μονοκόμματου σουτ του Παπανικόλα διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μπεκατώρος Σ.
68΄  Άνοιγμα δεξιά στο Δράκο σέντρα χαμηλά στο Φίλο, σουτ δύσκολα σε κόρνερ ο Προδρομίτης.
75΄ Εκτέλεση κόρνερ για το Μύτικα με τον Κατσαούνη, σουτ στην κίνηση από τον Μπουλιέρη αποκρούει ο Ρόκκος.
85΄ Δράκος, Παπανίκος, Φίλος στην αντεπίθεση με δύο αμυντικούς κακή επιλογή του Δράκου, χλιαρό σουτ στην αγκαλιά του Προδρομίτη.
Διακριθέντες:
Παναμβρακικός: Ρόκκος, Μακρής, Ζαβιτσάνος, Δράκος.
Αλυζιακός: Παπανικόλας, Αποστολάκης Σ. Κατσαούνης.
Συνθέσεις:
Παναμβρακικός: Ρόκκος, Παππάς, Ζαβιτσάνος, Στάμος, Μπεκατώρος Σ., Κυρόσιμος, Μακρής, Δράκος (85΄ Καρδούτσος), Τσιτσομήτσος (56΄ Παπανίκος), Φίλος, Μπεκατώρος Α. (31΄ Τσάκαλος).
Αλυζιακός: Προδρομίτης, Κατσαούνης, Παπανικόλας, Λυγκώνης, Αποστολάκης Σ., Σκαρογιάννης, Γεωργαλής (84΄ Παπαναστάσης), Κατσαούνης Δ., Παβέλης, Αποστολάκης Α., Μπουλιέρης.
Η διοίκηση του Παναμβρακικού, μέσω του «Μ» εύχεται στην ομάδα του Μύτικα καλή συνέχεια και επιτυχία, στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Επίσης συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο των Κέκελου, Κωσταρά, Τόλη για την άψογη διαιτησία, καθώς τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής και η βαθμολογία καθώς και πολλές φωτογραφίες.































































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.