Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου: Πάρτε μερικά ψίχουλα και εσείς στον Μύτικα.

Στο πρώτο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου που απορρίφθηκε, σε σύνολο 215.800 € (26 εγγραφές), ΜΟΝΟ 15.995 € (4 εγγραφές) ήταν για το λιμάνι και την περιοχή του Μύτικα και τα υπόλοιπα για το λιμάνι και την περιοχή του Αστακού.
Εμείς με σχετική μας ανάρτηση αναδείξαμε και διαμαρτυρηθήκαμε για την ετεροβαρή και άδικη αυτή αντιμετώπιση του Μύτικα (δείτε εδώ).
Στο δεύτερο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που τελικά ψηφίστηκε, σε σύνολο 223.110 € (29 εγγραφές), ΜΟΝΟ 23.135 € (7 εγγραφές) ήταν για το λιμάνι και την περιοχή του Μύτικα και τα υπόλοιπα για το λιμάνι και την περιοχή του Αστακού. Δηλαδή υπήρξε μία μικρή αύξηση του ποσού προς τον Μύτικα, αλλά η ετεροβαρής και άδικη αντιμετώπιση είναι ολοφάνερο ότι παραμένει.
Θα μας ρωτήσετε, καλά γιατί μας τα λέτε όλα αυτά;
Τα λέμε διότι γνωρίζουμε ότι η Δ.Ε. Αλυζίας εκπροσωπείτε από 7 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και με λύπη διαπιστώσαμε, ότι από τους πέντε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε τη Δευτέρα 15.2, στην συζήτηση για την ψήφιση του Προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου, κανένας δεν βρήκε το θάρρος να θέσει το θέμα και να ψελλίσει έστω μία κουβέντα, εκτός αν ο Μύτικας δεν ανήκει στην Δ.Ε. Αλυζίας....
Επίσης μας λυπεί που Μυτικιώτες, με την ψήφο τους στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου, αποδέχτηκαν και άφησαν να περάσει αυτή η αδικία.
Άμα για τον τόπο σου δεν διεκδικείς, δεν προτείνεις, δεν διαμαρτύρεσαι και δεν καταψηφίζεις όταν φανερά σε αδικούν, εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι, τότε ποιος ο ρόλος σου; Υπάρχεις μόνο για να κουνάς συγκαταβατικά το κεφάλι και να πετάγεσαι να φέρνεις τσιγάρα στο περίπτερο;
Επίσης δεν ξέρουμε αν υπάρχει και ποια είναι η αντίδραση της Προέδρου και των τοπικών συμβούλων του Μύτικα. Μάλλον στα πλαίσια των δημοσίων σχέσεων με τον υπέρτατο Άρχοντα, δεν λέμε τίποτα δημόσια.
Κρίμα για το τόπο... ειλικρινά κρίμα...
Για να μην είμαστε άδικοι, το θέμα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, το έθεσε η «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» με τον επικεφαλής της κ. Ηλία Γεωργαλή. Ένας που δεν κατάγεται από τον Μύτικα και την Αλυζία, διαμαρτυρήθηκε για την φανερή αδικία προς τον Μύτικα.

Υ.Γ.: Όπως μας υπενθύμισε ένας αναγνώστης μας διορθώνοντας μας, η Δ.Ε. Αλυζίας εκπροσωπείτε από 8 δημοτικούς συμβούλους. Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης είναι ο 8ος δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και δύο θητείες Δήμαρχος Αλυζίας, αν φυσικά το θυμάται.....

7 σχόλια:

  1. Οι τεσερεις απο αυτους δεν εχουν αρθρωσει μητε κουβεντα 18 μηνες τωρα!!!!!! Ουτε φωνηεν ουτε συμφωνο.
    Πλακα μας κανεις?????
    Αυτοι που τους ψηφισαν να τους χαιρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ . ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ; ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΗΤΕ ΓΑΛΟΥΝΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΗ ΚΟΛΟΓΙΡΕ ΣΤΑ ΡΙΧΑ ΕΤΗΜΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τοπικη κοινοτητα εχει το καρναβαλι στο κεφαλι της. Με ποσα λεφτα πηρε ομυτικας και ποσα ο αστακος θα ασχολειται???????
    Αυτα ειναι δευτερευοντα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρασα πρόσφατα από το Μύτικα και ειλικρινά λυπήθηκα με την εικόνα που παρουσιάζει. Κρίμα! Έχετε υποχρέωση, ειδικά εσείς μέσω του μπλόγκ σας, να συνεχίσετε πιο έντονα την ανάδειξη των προβλημάτων και την αδιαφορία των υπευθύνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αδιαφορια των υπευθυνων ειναι παλια ιστορια....χροοονια πισω επι κοινοταρχων.....καποιοι; καποιος;.....αστα να πανε......εντιμοτης μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και κατι ακομα...σε αρθρο Χθεσινο του μπογιοπουλου διαβαζουμε...κανενα προβατο δεν σωθηκε βελαζοντας...επιθεση λοιπον σε ολα τα μετωπα κι εχει ο θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λυπαμε για την επισημη εκπροσωπηση του μυτικα και της αλυζιας.
    Νενεκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.