Ενημέρωση σχετικά με το οικονομικό αντικείμενο της φόρτωσης και μεταφοράς των σκουπιδιών της Ηλείας στον ΧΥΤΑ Παλαίρου.


Επειδή όπως και οι περισσότεροι από εσάς έτσι και εμείς έχουμε άγνοια για το οικονομικό αντικείμενο της φόρτωσης και μεταφοράς των σκουπιδιών της Ηλείας στον ΧΥΤΑ Παλαίρου, κάναμε μία μικρή έρευνα και σας παρουσιάζουμε κάποια δεδομένα.
Καταρχήν μιλάμε για μία πολύ μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, η οποία είναι πάνω από 250 χιλιόμετρα αν κινηθούμε για Πάλαιρο, μέσω Εθνικής Οδού από Αμφιλοχία και είναι πάνω από 200 χιλιόμετρα αν κινηθούμε για Πάλαιρο μέσω της παραλιακής διαδρομής Αστακός - Μύτικας. Επίσης υπάρχουν και τα τέλη διέλευσης του Ρίου - Αντίρριου (πλοία ή γέφυρα).
Δείτε λοιπόν την σύμβαση παροχής υπηρεσίας που υπογράφτηκε στις 28.7.2015 μεταξύ του Δήμου Πύργου και του αναδόχου, με αντικείμενο την φόρτωση και μεταφορά 4.000 τόνων στερεών αποβλήτων στον ΧΥΤΑ Παλαίρου. Το τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 233.700 €.
Όπως λοιπόν πολύ καλά καταλαβαίνετε, εδώ έχουμε να κάνουμε με μία υπόθεση που το οικονομικό της αντικείμενο είναι πολύ μεγάλο. Γενικά η διαχείριση των σκουπιδιών είναι μία υπόθεση με πάρα πολύ χρήμα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

2 σχόλια:

  1. Αν ειναι ετσι , κοστζει η μεταφορα σκουπιδιων
    58 , 5 ευρω ο καθε τονος σκουπιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μιλάμε για μπαζα . Το είπαμε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.