Πρόσκληση για την ετήσια χοροεσπερίδα του συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών «Η Βελά».


Την ετήσια χοροεσπερίδα του, θα πραγματοποιήσει ο σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών «Η Βελά» το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, ώρα 10:00 μ.μ., στο ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΕΜΙΣΣΑ (Πειραιώς 69 και Αγ. Ασωμάτων, Θησείο τηλ. 2103838803).
Το πρόγραμμα παρουσιάζει ποιοτική μουσική με ρεμπέτικα - λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που τραγουδούν η Θεοδοσία Στίγκα, Δημήτρης Λεμπέσης, Φώτης και Βασίλης Αθανασούλης.
Πολύ καλό φαγητό, ζεστός και φιλόξενος χώρος.
Προσκαλούμε τους συγχωριανούς μας, τους φίλους μας και όσους αγαπούν τον σύλλογο και το χωριό μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να διασκεδάσουμε μαζί αφήνοντας για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.
Τιμή πρόσκλησης 20,00 €/άτομο, όλα πληρωμένα (φαγητό - ποτό).

Πληροφορίες στα τηλ.:
Άγγελος Μακρής 6936637797.
Γιώργος Κικάτος 6984708465.
Νίκος Κυριάκος 6973787879.

Το Δ.Σ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.