Η παρέλαση του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού 2016 (Βίντεο).


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 12 στον κεντρικό δρόμο του Μύτικα η παρέλαση του Μυτικιώτικου Καρναβαλιού 2016. Σίγουρα πολύ καλύτερο από το περυσινό, πιο οργανωμένο με περισσότερο κόσμο, με τον καιρό να βοηθά σε αντίθεση με πέρυσι που ο καιρός ήταν πολύ άσχημος.
Του χρόνου είμαστε πλέον σίγουροι, με τον χρόνο να έχει δράσει ευεργετικά, θα έχουμε πλέον ξανά ένα ενωτικό Καρναβάλι, βγαλμένο από τα παλιά επιτυχημένα Καρναβάλια, με καύση του Καρνάβαλου στην θάλασσα στον μώλο του Αγίου Νικολάου, με βεγγαλικά, με μεγαλύτερη ακόμα συμμετοχή και ο θεσμός που άντεξε του χρόνου θα ανέβει πολύ ψηλά. Είμαστε σίγουροι γι αυτό.
Η συνέχεια του γλεντιού στην συνεστίαση του Α.Ο. Αλυζιακού, σήμερα το βράδυ «Στου Θωμά».
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, την Καρναβαλική Επιτροπή, στην Τοπική Κοινότητα. Και του χρόνου.........
Ανεβάζουμε μόνο δύο βίντεο σήμερα και τις φωτογραφίες θα τις βάλουμε μέσα στην εβδομάδα αφού καταφέρουμε να μαζέψουμε φωτογραφίες και από άλλους να τις ενώσουμε με τις δικές μας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.