Διοργάνωση τριήμερης εκδρομής.


ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 18 - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Ταξιδιωτικό γραφείο: Κώστας Παναγιώτου.

1η μέρα: Συγκέντρωση και αναχώρηση από την εκκλησία του Μύτικα στη 1:00 το μεσημέρι.
Σύντομη στάση για καφέ και άφιξη στη Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα - καφέ στην παραλία. Βραδινή έξοδος και διασκέδαση στα λαδάδικα. Διανυκτέρευση.
2η μέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο, προσκύνημα στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, χρόνος για ψώνια - περίπατο - καφέ. Αναχώρηση στη 1 το μεσημέρι.
Στάση για φαγητό στον Άγιο Αθανάσιο με κατάληξη στη Φλώρινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για βόλτα κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα, αγορά παραδοσιακών προϊόντων. Βραδινή έξοδος - διασκέδαση.
3η μέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο, καφές στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας - Καστοριά. Επίσκεψη στην παραλίμνια Μονή Αγίας Μαύρας, βόλτα στην πόλη (Κυριακή, καταστήματα ανοικτά).
Φαγητό το μεσημέρι, αναχώρηση για προσκύνημα θαυματουργής εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο ομώνυμο μοναστήρι, στο Μικρόκαστρο Σιάτιστας.
Επιστροφή στον Μύτικα, περίπου 21:30.

Τιμή Συμμετοχής: 80 ευρώ ( μεταφορά - διαμονή στο ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ).
Δηλώσεις συμμετοχής στον Λευτέρη Κατσαούνη, μέχρι 10 Μαρτίου, το αργότερο. Τηλ.: 6973999750

Παρατήρηση: Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα πρέπει να συμμετάσχουν τουλάχιστον 40 άτομα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.