Η μαθητική παρέλαση των Σχολείων της Κανδήλας (βίντεο και φωτογραφίες).Με πολύ καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25.3 στην Κανδήλα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου για την Επανάσταση των Ελλήνων της 25ης Μαρτίου 1821.
Το πρωί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής τελέσθηκε η επίσημη Δοξολογία από τον ηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Αστακού π. Ιερόθεο και τον εφημέριο Ευφρόσυνο Γρίβα. Επίσης η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από την εκπρόσωπο του Γυμνασίου κ. Λιάπη Ειρήνη. 
Εν συνεχεία στο Μνημείο Ηρώων αφού εψάλλη η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση, κατέθεσαν στεφάνια ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Βασίλειος Μουρκούσης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπύρος Κράββαρης, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο εκπρόσωπος από την Εθνική Αντίσταση καθώς και η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και μαθητές από το Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο Κανδήλας.
Αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και εψάλλη ο Εθνικός μας Ύμνος, στην κεντρική πλατεία του χωριού πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση... Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες...
Δείτε πολλές φωτογραφίες παρακάτω:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.