Σε ορισμό Δικηγόρου προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή για να γνωμοδοτήσει.


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, με μοναδικό θέμα τον ορισμό Δικηγόρου για παροχή γνωμοδότησης, σχετικά με δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής του Δήμου Ξηρομέρου σε ποινική δίκη και άσκηση τυχόν άλλων ένδικων βοηθημάτων, ύστερα από την άσκηση ποινικής δίωξης από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος, με φερόμενο παθόντα – ζημιωθέντα το Δήμο Ξηρομέρου.

ΠΑΡΟΝΤΕΣ.
α) ΕΚ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
1. Κων/νος Λαϊνάς
2. Κων/νος Κυριάκος
3. Παναγιώτης Γαζέτας
4. Θωμάς Ρετούλης

β) ΕΚ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.
1. Κων/να Κουμανδράκη - Σαμαρά
2. Απόστολος Βελόνας

ΑΠΟΝΤΕΣ.
Ουδείς.

Τα τέσσερα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, τα προερχόμενα από την πλειοψηφία, ψήφισαν να οριστεί να γνωμοδοτήσει ο Δικηγόρος κ. Δημόπουλος, ενώ τα δύο μέλη τα προερχόμενα από την μειοψηφία, ψήφισαν να γνωμοδοτήσει ο Δικηγόρος κ. Γεωργίου, με το σκεπτικό ότι δεν είναι ορθό να επιλέγεται Δικηγόρος που έχει χειριστεί και άλλες υποθέσεις του Δήμου στο παρελθόν.
Υπήρξε και μία πρόταση από απλούς δημότες, μη μέλη της Ο.Ε., που πρόσκεινται στην Συμπολιτεία και παρακολουθούσαν την συνεδρίαση να μπουν και οι δύο Δικηγόροι, όμως δεν τέθηκε σε ψηφοφορία, για λόγους οικονομίας όπως ανέφερε κάποιος από την πλειοψηφία (!).
Από την διαδικασία, από ένα σημείο και πέρα, απείχε ο Πρόεδρος της Ο.Ε. και Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης και χρέη Προέδρου άσκησε ο Αντιδήμαρχος κ. Λαϊνάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.