Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...


Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει την Πέμπτη 24.3 και ώρα 01:00 μ.μ., με μοναδικό θέμα τον ορισμό ή όχι Δικηγόρου (θα προηγηθεί ορισμός Δικηγόρου για γνωμοδότηση), για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου στο θέμα των δημοτικών τελών του τέως Δήμου Αλυζίας, για τα οποία διαπιστώθηκε υπεξαίρεση και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, τα πράγματα είναι μετρημένα κουκιά.
Η Οικονομική Επιτροπή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμενόμενα θα κινηθεί προς την κατεύθυνση αυτή, δηλαδή του ορισμού δικηγόρου για γνωμοδότηση, με ομόφωνη μάλιστα απόφαση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.