4.600 € και 4.135 € απ' ευθείας αναθέσεις για την επισκευή των φώτων και τον καθαρισμό της χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Μύτικα.


Σας παρουσιάζουμε τις δύο απ' ευθείας αναθέσεις ύψους 4.600 € και 4.135 € για την επισκευή των φώτων και τον καθαρισμό της χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Μύτικα.
Με πρόσφατη σχετική μας ανάρτηση σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ημέρες, ότι πράγματι η επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα έγινε, είναι ολοκληρωτική και φαίνεται να έχει γίνει και πολύ σωστή δουλειά (δείτε εδώ).






Όμως θέλουμε να θυμίσουμε και τα κακώς κείμενα, ότι δηλαδή πέρυσι τον Αύγουστο δόθηκαν 4.950 € για επισκευή των φώτων του λιμανιού του Μύτικα, που όλοι θυμάστε ότι η «επισκευή» (;) έγινε τόσο καλά, που χρειαζόταν να γίνει άλλη μία τελειωτική φέτος. Επίσης τον περασμένο Αύγουστο δόθηκαν 4.920 € για τον «καθαρισμό» (;) της χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Μύτικα, η οποία από πολλούς και από εμάς χαρακτηρίστηκε ως αόρατη.
Δείτε εδώ και εδώ τα επίσημα έγγραφα και Καλή Ανάσταση.

9 σχόλια:

  1. 4920 για καθαρισμο?
    Πλακα μας κανετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. otan den katharizei o dhmos lene den katharizoune ...otan katharizei lete eine akriba ....gt den mazeyete ligaki ta manikia sas na ta katharisete san ethelontes ?afou san niazei to dhmosio xrhma....ala xserw xserw enas eine kathighths enas daskalos enas giatros enas xeirisths pc k enas kanei antipoliteysh aytoi eiste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σου εχει περασει απο το μυαλο ο δημος να καθαριζει (οπως υπουχρεουται αφου εισπτατει ανταποδωτικα τελη) και να τα χρεωνει οσο κανουνε????
      αυτο το απλο δεν μπορει να γινει????
      ωραια εξυπναδα μας ειπες. δηλαδη δεχτητε να καθαριζουμε αλλα θα τα χρεωνουμε οσο θελουμε εμεις αραγες γιατι????
      τα χρηματα ποιανου ειναι????
      δικα σας ειναι???
      με τα δικα μας χρηματα καθαριζετε η μηπως δεν ειναι ετσι????

      Διαγραφή
  3. με 4135 ευρω σας το καθαριζω εγω για ολο το χρονο και ενα μηνα δωρο εθελοντικα για να μην γκρινιαζει και ο θαυμαστης του δημαρχου μας που εστειλε σχολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε φίλε κ 6.12Κ συ αν πάρεις 4135.αλβανό θα βαλεις σιγά μν δουλέψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπλογκερ σορυ μια ερώτηση. Επιτρέπονται τα σχόλια ? Ή έχω μπερδέψει τις αναρτήσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ?
    << κανει τα τζαμια αορατα >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΖΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΕΣ .ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλαράκι χαλαρά. Πρώτα το λιμάνι. Το καλοκαίρι του πεζοδρομου και στο πενταετες και του υπολοιπου χωριού. Και να ξέρεις ότι δέχομαι ΜΟΝΟ ανωνυμες απαντήσεις. Ξηγηθηκαμε μπλογκερ ? Όποιος απαντήσει επώνυμα, τον κόβεις. Δημοκρατικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.