9.000 € πρόστιμο στο ΦΟΣΔΑ Παλαίρου για πλημμελή λειτουργία του.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ένα έγγραφο βόμβα έφερε στην δημοσιότητα ο κ. Κώστας Τριαντακωνσταντής. Πρόκειται για ένα μεγάλο πρόστιμο ύψους 9.000 € στον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτ/νίας από την Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Αιτία του προστίμου οι πολλές και σοβαρές παραλείψεις και ελλείψεις στην λειτουργία του ΧΥΤΑ Παλαίρου.
Ενημερώνουμε ότι μέλος του συγκεκριμένου Συνδέσμου Διαχείρισης είναι και ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει με δύο μέλη του στο Δ.Σ. Τον Δήμαρχο κ. Γαλούνη και τον Αντιδήμαρχο κ. Λαϊνά. Δείτε το δημοσίευμα αναλυτικά παρακάτω.

Του κ. Κώστα Θ. Τριαντακωνσταντή.
Μαθηματικός.

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Παρακάτω είναι το έγγραφο καταπέλτης (δείτε εδώ) στη πολιτική τόσο της προηγούμενης όσο και τωρινής Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά τη λειτουργία του ΧΥΤΑ. Κάλυψα τα ονόματα δύο πολιτών, που δεν έχω τη σύμφωνη γνώμη τους για τη δημοσιοποίηση (δεν μπόρεσα να έλθω σε επικοινωνία μαζί τους, παρότι προσπάθησα). Τους καλώ δημοσίως για κοινή δράση.
Αυτοί που καλούσαν το ΔΣ, να μου κάνει μήνυση !!!!! γιατί τάχα σκορπούσα το πανικό στους κατοίκους και τους παραπληροφορούσα, αυτοί που μου είπαν ντροπή και δεν ντρέπεσαι μέσα στο ΔΣ, και εσείς Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ, Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Κατσαμπίρη που ρωτούσατε «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ» και είπατε σκέπτομαι να υποβάλλω μήνυση εναντίον μου (του πρώην δασκάλου σου, που σε παρακαλούσε, σχεδόν ικέτευε, να σε ενημερώσει για πολλά θέματα, και δεν ανταποκρίθηκες προσποιούμενος υποκριτικά έλλειψη χρόνου) ενημερώστε παρακαλώ τη Δευτέρα 18.4.2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στη Πάλαιρο τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Δημότες για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ.
Καλώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να θέσουν το θέμα προς συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης, στη συνεδρίαση του ΔΣ τη Δευτέρα 18.4.2016 που θα γίνει στη Πάλαιρο.
Δεν χαίρομαι για μια άλλη δικαίωση μου, ανησυχώ όμως για το τόπο μας. Ας έχουν κατά νου όμως κάποιοι. 
Η περαιτέρω διερεύνηση του θέματος είναι από τη πλευρά μας μονόδρομος.

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η παραίτηση του Προέδρου του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη Γεωργίου και του μέλους του Δ.Σ. του ΦΟΣΔΑ κ. Στούπα Θεοδώρου είναι η στοιχειώδης και ενδεδειγμένη πολιτική πράξη. ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ.
Αν δεν παραιτηθούν, καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη, να τους ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.