Το Τοπικό Συμβούλιο Χρυσοβίτσας ετοιμάζει προσφυγή ενάντια στο εργοστάσιο βιομάζας.


Φωτορεπορτάζ: κα Τζένη Παπαδημητρίου. 

Σε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας (και στον Υπουργό ΥΠΕΚΑ) κατά της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, που ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους της επένδυσης του εργοστασίου βιομάζας, θα προχωρήσει η Τοπική Κοινότητα Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.
Με χθεσινή του απόφαση το Τοπικό Συμβούλιο ζητά από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου να συνδράμει στα έξοδα για Δικηγόρο με σκοπό τη προσφυγή τους στο ΣτΕ (και στον Υπουργό ΥΠΕΚΑ).

Αναλυτικά:
Σήμερα Σάββατο 16 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Συμβούλιο Χρυσοβίτσας κατόπιν προσκλήσεως τού Προέδρου κ. Γιάννη Χρόνη προς τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου κας Μούρκα Γεωργίτσας και του κ. Ζορμπά Ηρακλή με θέμα: 
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα του ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ, για να χειριστεί την υπόθεση κατά της αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με Βιομάζα ισχύος 1 MW στην θέση "ΚΛΗΜΑΤΙΑ" ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ. 
Η εισήγηση - πρόταση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Χρυσοβίτσας κ. Γιάννη Χρόνη έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη τού Τοπικού Συμβουλίου: κας Μούρκα Γεωργίτσας και του κ. Ζορμπά Ηρακλή. 
ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ.

5 σχόλια:

  1. Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε συνδημοτη !
    και οσοι αγαπουν !
    Την πραγματιμη δημοκρατια , τον τοπο τους !
    και σεβονται τους ανθρωπους του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9 , 44
    εαν παντως γινει τοπικο δημοψηφισμα !
    εχουμε ανθρωπινο και δημοκρατικο δικαιωμα !
    να ψηφισουμε εμεις : οι δημοτες-ετεροδημοτες !
    καλημερα !





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφου λοιπον σ' ενα υποτιθεμενο τοπικο δημοψηφισμα !
    για ενα τοπικο θεμα , ψηφιζουμε ο καθενας μας !
    τοτε γιατι να μην μπορουμε να λεμε την γνωμη μας !
    για ενα τοπικο θεμα , εδω στα blogs ?
    Φιλε ! 9, 44 καλο μας μεσημερι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενωμενοιαγαπημενοι και ολοι μαζι !
    συνεχιζουμε τον δικαιο και δημοκρατικο αγωνα !
    μεχρις οτου η πολιτεια και οι σεβαστοι ανωτεροι θεσμοι της ! κατανοησουν την αναγκαιοτητα ακυρωσης μιας αποφασης , που δεν ειναι εναρμονισμενη με τη βουληση και θεληση της δημοκρατικης τοπικης κοινωνιας μας !
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι-Ξηρομερου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.