Επιστολή στήριξης του κ. Απόστολου Πανταζή στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου και στον Δήμαρχο κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο.



Αγαπητοί Συνδημότες/σες.
Πέρασαν δύο χρόνια από τις περιβόητες και θορυβώδεις δημοτικές εκλογές που έγιναν τον Μάιο του 2014, όπου οι πολίτες του Ξηρόμερου επέλεξαν δημοκρατικά τον συνδυασμό ''Δυνατό Ξηρόμερο'' με επικεφαλής τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.
Η σημερινή δημοτική αρχή ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα της την 1 Σεπτεμβρίου 2014, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, και αφού αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των πολιτών που την επέλεξαν, υποσχέθηκε με αίσθημα ευθύνης ότι θα ενεργεί πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου μας.
Στο νέο της ξεκίνημα που μετρά λιγότερο από δύο έτη, όφειλε να αντιμετωπίσει το βάρος της αναποτελεσματικότητας των προηγούμενων δημοτικών αρχών, να ταξινομήσει επί του παρόντος μείζονος σημασίας θέματα, επενδύοντας όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον, και μάλιστα σε μία εποχή όπου η Χώρα διανύει μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, με δύο διαδοχικές βουλευτικές εκλογές, δημοψήφισμα, άδεια ταμεία, capital control, σεναριολογία περί πιθανού Grexit, μεταναστευτικό, κ.λπ.
Δυστυχώς όμως το κύριο και μοναδικό μέλημα ορισμένων ανθρώπων είναι η άσκηση έντονης κριτικής διάθεσης προς το πρόσωπο του κου Ε. Γαλούνη, από τους πρώτους μήνες της συνεργασίας μας, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, με επικριτική παραφιλολογία και έντονη λασπολογία.
Παρακολουθώντας όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα Δημοτικά Συμβούλια, ανακοινώσεις, καταγγελίες, συζητήσεις με συνεργάτες μου διαπίστωσα ότι οι άλλοτε πατριώτες, συγκαταβατικοί, συνεργάσιμοι συμπολίτες που ορκίστηκαν να υπηρετούν τον Δήμο, δεν έχουν στόχο την επίτευξη ανάκαμψης του Ξηρόμερου την οποία θα έπρεπε να οραματίζονται, αλλά την συκοφαντία του λόγου που τρέφουν προς το πρόσωπο του Δημάρχου.
Η Αντιπολίτευση είναι αποδεκτή και γόνιμη μόνο όταν είναι εποικοδομητική, και όχι όταν είναι κακοπροαίρετη και προκατειλημμένη.
Επίσης για αυτούς που κάνουν λόγο για ''ιεράρχηση'', πρέπει να γνωρίζουν ότι η έννοια της ιεραρχίας έχει πληθώρα πρακτικών εφαρμογών.
Η πολιτισμική ανάπτυξη, πόσο μάλλον δε μιας τοπικής κοινωνίας, είναι συνάρτηση πολιτιστικών δράσεων και πνευματικής καλλιέργειας, η οποία δεν μπορεί να σταματήσει γιατί κάποιοι επιθυμούν να είναι κατακριτέο.
Όπως όλοι γνωρίζεται παραιτήθηκα από την θέση του Αντιδημάρχου λόγω βεβαρημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Δεν παραιτήθηκα όμως από το όραμά μας. Υποσχέθηκα ότι θα τιμήσω την ψήφο των πολιτών και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για την λύση των προβλημάτων του Δήμου, στο πλευρό της παράταξης μου και του Δημάρχου, το οποίο και πράττω. Είμαι σίγουρος ότι η δημοτική αρχή θα φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που της ανέθεσε ο λαός, και ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης θα παραμείνει Δήμαρχος μέχρι το τέλος της θητείας του, μιλώντας πάντα μέσα από τα έργα του, τα οποία θα του δώσουν την δυνατότητα και εάν ο ίδιος το επιθυμεί, να είναι Δήμαρχος και την επόμενη πενταετία.

Με εκτίμηση

Απόστολος Ν. Πανταζής
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρόμερου

16 σχόλια:

  1. Έχει διαπιστωθεί ανάγκη στήριξης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ. Πανταζη δεν γνωριζης οτι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ τα μονα οραματα πο εχει γτα το δημο εναι για τα θεματα που ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΣ του εχει ασκηση ΠΟΙΝΗΚΗ ΔΙΟΞΗ.Αλα ξεχασα εχει και ενα αλο οραμα πως να μην λετουργισουν τα Σφαγια για να μεταφερθουν τα λευτα στο κληστο γυμναστηριο ωστε να εχει εδρα ο ΑΙΟΛΟΣ . Οσο για τα εργα που θα κανη για να τον ξαναψηφησουμε εχει δοση δηγμα γραφης με 1.300.000,οο ευρω σε απ ευθιας ΑΝΘΕΣΕΙΣ.Η πολητησμοικη αναπτηξη εχει συναρτηση με τον πολητισμο και ην πνευματικη καλιεργια οταν ο πολητης πηνει καθαρο ΝΕΡΟ εχει ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΧΟΛΕΙΑ,ΥΓΙΑ ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ, ΚΑι αυφου εχετ ολα αυτα μετα ερχονται τα ΓΗΠΕΔΑ.Οσο για τα αδεια ταμεια απο που βρηκατε τα 1.300.000,00 που εχεται κανη αναθεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Υβριστικά σχόλια, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά και απαξιωτικά ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, δεν θα δημοσιεύονται.
    Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
    Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
    Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πανταζης βγάζει δημαρχο
    Άρα γαλουνης κ δεύτερη πενταετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. << Η φυση απεχθανεται το κενο >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ. RESPECT ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. ΟΧΙ στην καταστροφολογια ΝΑΙ στη συνεργασια.
    ΟΧΙ στον καταστροφικο κομματισμο
    ΝΑΙ στην ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ , ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ "
    ΛΑΙΚΗ ΣΟΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δικηγορο η αντιπολιτευαη γιστι δεν βαζει.Το νεο αιμα της αντιπολιτευσης ενσαρκωθηκε βιαια και αμμεσα με το παλιο.Καλα κρασια γραψτε ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑ Πανταζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μίλησε η φωνή της συνείδησης!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άνώνήμέ 12:24 Η αντιπολυτευση έβαλε δηκηγορο πρίν ένα μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε 12.24 η αντιπολιτευση ξεχωριστο δικηγορο εννοω.Οχι ο δημος με την μεγαλη δηθεν πιεση σας αν καλα καταλαβαινω.Κατα τα αλλα ισχυουν οτι αναφερω στο προηγουμενο μηνυμα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αντιπολίτευση και πρεπει και θα βάλει δικηγόρο,όσες αντιδράσεις κι αν υπάρξουν.
    Οι πολίτες που αδικήθηκαν έπρεπε ήδη να είχαν ορίσει δικηγόρο,γιατι εχουν έννομο συμφέρον
    Αλλο η υπεξαίρεση που εγινε στο δήμο κι αλλο τα λεφτά των δημοτών που εισπράχθηκαν και ποτε δε μπήκαν στα ταμεία του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο δημος και τρια Νομικα του Προσωπα !
    εχει 6-8 εκατομμυρια ευρω τεχνικα πτογραμματα για το 2016
    και στο τελος φταιει το , μεταναστευτικο ...
    καληνυχτα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ
    ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ capital control και τα αυτογκολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ
    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ , ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.