Φαντασιώσεις των επιθυμιών τους...


Εκ της διευθύνσεως.

Επειδή το τελευταίο άρθρο μας «Συνένοχοι και ένοχοι στην παρακμή» (δείτε εδώ), το οποίο απευθυνόταν προς τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης, γιατί αυτοί έχουν την δύναμη (;) να αλλάξουν και να διορθώσουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν, ενόχλησε κάποιους αρκετά ώστε να μας επιτεθούν, με σκοπό άραγε ποιόν (;), θέλουμε να επαναλάβουμε ότι η γραμμή του Blog μας είναι σταθερή, ξεκάθαρη και εύκολα διακριτή στον καθένα με κοινό νου και λογική.
Εμείς δεν είμαστε και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ και τα σκυλιά δεμένα. Ναι ασκούμε κριτική στην δημοτική αρχή και ενίοτε και σκληρή. Ταυτόχρονα αναδεικνύουμε και τα θετικά πεπραγμένα της, γιατί σίγουρα υπάρχουν και αυτά και με μία απλή περιήγηση στο Blog θα τα βρείτε. Το ίδιο κάναμε και στην προηγούμενη δημοτική αρχή και απειλούμασταν κιόλας με μηνύσεις και αγωγές, όταν γινόμασταν ενοχλητικοί, με το όνομα ενός Δικηγόρου να έχουμε βαρεθεί να το ακούμε και δια ζώσης και τηλεφωνικά.
Οι αναρτήσεις υπάρχουν και αποδεικνύουν τα λεγόμενα μας. Όποιος ανατρέξει θα τα βρει. Ακατάλληλα νερά, απ' ευθείας αναθέσεις, καθαριότητα, φωτισμός, προμήθεια τζιπ 50.000 € που κάποιοι μας λέγανε «μα έχει και ο Δήμαρχος Αγρινίου, τι σε πειράζει;» και πολλά ακόμα. Εμείς γλυκανάλατοι δεν ήμασταν, ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε.
Επίσης στην επίθεση στο σύστημα που όπως λένε κάνουμε και που ξαφνικά σταματήσαμε, γιατί στο καθρέπτη είδαμε ξάφνου έναν αριθμό λέει, εμείς τους αποστομώνουμε λέγοντας ότι σε αυτή την ΑΝΟΗΣΙΑ και ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ που κάποιοι φαντασιώνονται, η δική μας απάντηση είναι ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ και αυτό δεν το λέμε απλά, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ. Σε αυτούς θα μείνει η φαντασίωση και η επιθυμία να συνέβαινε αυτό και μάλλον είναι κατάλληλοι για να συγγράψουν κανένα έργο επιστημονικής φαντασίας.
Τις αλλαξοκολιές τις αφήνουμε σε άλλους, γιατί εμείς στο καθρέπτη μας δεν βλέπουμε αριθμούς στην πλάτη μας και πολύ περισσότερο δεν βλέπουμε να βγαίνει κανένα χέρι αφεντικού να μας σβερκώνει γι αυτά που γράφουμε. Εμείς αφεντικό έχουμε μόνο τον εαυτό μας και κανέναν άλλο.
Επίσης για το χρήμα που διακινήθηκε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και το οποίο το γνωρίζουν όλοι, θα επαναλάβω την δημόσια δήλωση μου, που μάλλον πρέπει να είμαι ο μόνος που έκανα τότε και όχι τώρα εκ των υστέρων. Είπα επακριβώς τότε με την κατάθεση της υποψηφιότητας μου: «Απέχω σε όλα όσα ακούγονται για διακίνηση χρημάτων, δεν με αφορά καθόλου μα καθόλου το θέμα. Απλά απαξιώ και είμαι καθαρός».
Προσωπικά δεν δέχτηκα ούτε κάρτες να τυπωθούν με το όνομα μου από την παράταξη με την οποία κατέβηκα στις δημοτικές εκλογές. Δεν δέχτηκα. Καμία εξάρτηση και υποχρέωση, γιατί έστω και ένα ευρώ να λάβεις τελείωσες, μπήκες στην λίστα της εξάρτησης, μετά δεν δικαιούσαι να πεις κουβέντα.
Την συμπεριφορά μου αυτή και τα ανιδιοτελή κίνητρα μου στις τελευταίες εκλογές τα γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που τώρα προσπαθούν να λασπολογήσουν, γιατί αυτοί βρίσκονταν κάθε μέρα στα μέσα και στα έξω και στο παρά πλευρό της αρχηγού και ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες.
Αυτοί γνωρίζουν και κοινοποιούν δεξιά και αριστερά και στο κρυφό για κάθε έναν στοιχεία, ενώ στο φανερό τους χτυπάνε την πλάτη και τους παρουσιάζονται «φίλοι». Γνώστης τέτοιων πληροφοριών και λεπτομερειών που αφορούσαν τρίτους έγινα και εγώ μετά το τέλος των εκλογών από τα συγκεκριμένα κέντρα, γιατί ιδία γνώση και άποψη δεν έχω και ούτε μπορούσα να έχω για κανέναν, μιας και δεν συμμετείχα στο εκλογικό επιτελείο όπως προείπα. Άλλοι λένε πράγματα δεξιά και αριστερά, που ήταν από κοντά και διατείνονται πως ξέρουν πράγματα και για «συνοδοιπόρους» και για προκύψαντες «αντιπάλους».
Τελειώνοντας θα πω: «Κύριοι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, αν και πολύ θα το θέλατε να συμβαίνει αυτό για να δικαιολογήσετε τα πεπραγμένα σας, τις αλλαξοκολιές σας και τις κωλοτούμπες σας. Δεν είμαστε ίδιοι. Υπήρχαν και κάποιοι που δεν... »
Προσωπικά το Blog, σε ότι αφορά το περιεχόμενο που εγώ διαμορφώνω (υπάρχουν και άλλοι που προσθέτουν περιεχόμενο), θα συνεχίσει την ίδια γραμμή της καλοπροαίρετης κριτικής προς την δημοτική αρχή, ΠΑΝΤΑ με στοιχεία, όσο και κάποιους να τους ενοχλεί.
Τόση ομοβροντία αγάπης έχει πέσει προς την δημοτική αρχή, ας υπάρχει και λίγο κριτική δεν βλάπτει, καλό κάνει. Άλλωστε και ο Δήμαρχος με δημόσια δήλωση του ζήτησε την κριτική των Blogs και μάλιστα την ακούει κιόλας και την λαμβάνει υπ' όψη όπως ομολόγησε.
Και εμείς σαν Blog δεχόμαστε την κριτική και σίγουρα θα έχουμε υποπέσει και σε λάθη. Την λασπολογία και την συκοφαντία χωρίς κανένα στοιχείο δεν δεχόμαστε και μάλιστα από κάποιους που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να τραβήξουν και να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, αυτό της λασπολογίας και της συκοφαντίας εναντίον αυτού που τους ενοχλεί συνεχώς.
Την υγειά μας να έχουμε, συνεχίζουμε... και θα τα βρούμε και θα τα τακτοποιήσουμε όλα...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.