Παναγιώτης Στάικος: Συγχαρητήρια στην Θεατρική Ομάδα Μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Για άλλη μια χρονιά η Θεατρική Ομάδα Μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου Αστακού απόψε το βράδυ 3/5/2016, στην πολύ όμορφη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, η οποία είχε κατασκευαστεί επί Δημαρχίας μου, μας χάρισε άλλη μια αριστουργηματική παράσταση, σε ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Γέρμα».
Δημιουργώντας μας συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας , υπό την Διδασκαλία, Σκηνική Προσαρμογή και καθοδήγηση του Σπουδαίου Δάσκαλου, Συνταξιούχου Γυμνασιάρχη και φίλου Λάμπρου Πιτσούλια, σε κουστούμια εποχής Αρετής Γριστίπη, σκηνικά Δέσποινας Κάντζου Πλούμη, μουσική επιμέλεια Δημήτρη Γεωργαλή.
Οργάνωση παραγωγής: Δ.Σ Συλλόγου Γυναικών Αστακού.
Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα στα παιδιά, τα οποία αγάπησαν τους ρόλους τους και τους απέδωσαν καταπληκτικά κάνοντάς μας πολύ Υπερήφανους.!!!!

Αστακός 3/5/2016
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Παναγιώτης Στάικος













0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.