Κατρούγκαλος: Θα έτρεμε η γη αν το νομοσχέδιο ήταν «νόμος - λαιμητόμος». Παναγιώτης Στάϊκος: Μια δήλωση γεμάτη κυνισμό.!!!


Του κ. Παναγιώτη Στάϊκου.

Και επειδή αυτός ο Νόμος σκοτώνει επαγγελματίες, επιστήμονες, ταμεία, συντάξεις και την κοινωνία, του αφιερώνω την φωτογραφία με το φορτηγό από το κλείσιμο του απογευματινού Ιατρείου της Κατοχής. Καλά δεν φοβάσαι κύριε Κατρούγκαλε, μήπως δεν προλάβεις να ανέβεις στο ελικόπτερο και σε ανεβάσουν σε κανένα φορτηγό, οδηγώντας σε όχι σε ειδικό δικαστήριο, αλλά σε Λαϊκό Δικαστήριο;




Αυτό το ιατρείο δεν έκλεισε γιατί δεν είχε δουλειά, αλλά επειδή υπάρχει και το ιατρείο του Αστακού, με θεωρείς πλούσιο, ενώ τα εγγόνια μου μένουν στο ενοίκιο και εσύ κολυμπάς στα πλούτη, μη ξέροντας πόση περιουσία έχεις, κάνοντας μικρότερη φορολογική δήλωση από εμένα.
Με τον Νόμο σου με καλείς από 4.000 Ευρώ τον χρόνο που πλήρωνα, να πληρώσω 30.000 Ευρώ στο ταμείο μου για Ασφαλιστική Εισφορά και για εισφορά κοινωνικής αλληλεγγύης από 2.800 να πληρώσω 9.000 Ευρώ, εκτός από τον μεγάλο φόρο εισοδήματος που πλήρωνα μέχρι πέρυσι. Γι αυτό με ανάγκασες να το κλείσω το ιατρείο της Κατοχής (το οποίο ήταν από τα πιο οργανωμένα ιατρεία, με υπερήχους, καρδιογράφο, κλίβανο αποστείρωσης, οξυγόνα, σπιρόμετρο), πράγμα το οποίο με λυπεί ιδιαίτερα, αφού δεν θα μπορώ να εξυπηρετήσω τους ασθενείς, που με τίμησαν αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, για τις οποίες τους είμαι βαθύτατα ευγνώμων.




Σε προσωπικό επίπεδο μετά από 38 χρόνια ασφάλισης και επειδή πριν από 25 χρόνια είχα φροντίσει να έχω κάνει και μια καλή ιδιωτική ασφάλιση, δεν μπορείς να μου κάνει τίποτα.
Το μόνο που κατάφερες ήταν να φύγει για την Γαλλία ο γιος μου με τις τρεις εγγονούλες μου και την γυναίκα του η οποία είναι Ακτινολόγος, ο οποίος είχε κάνει λαμπρές σπουδές, αφού εκτός από το πτυχίο και την ειδικότητά του, έχει και MBA στα οικονομικά της υγείας, έχει εργαστεί για 5 χρόνια ως Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών του Ιασώ Θεσσαλίας, έχει μετεκπαίδευση στα επείγοντα στην Ελβετία και μιλάει άπταιστα 4 ξένες γλώσσες. Τον Νοέμβριο φεύγει για Γαλλία και η κόρη μου, η οποία μιλάει άπταιστα 6 γλώσσες.
Κύριε Κατρούγκαλε με τον Νόμο σου εγκληματείς κατά της Ελληνικής Κοινωνίας, στέλνοντας όλους τους νέους επιστήμονες στο εξωτερικό και διαλύεις ασφαλιστικά ταμεία, συνταξιούχους και την κοινωνία .!!!! 

Υ.Γ.: Επειδή αυτή η ανάρτηση έχει καθαρά πολιτικό περιεχόμενο, γίνονται δεκτά μόνο επώνυμα σχόλια.

Αστακός 10/5/2016
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Dr. Παναγιώτης Στάϊκος

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Θυμίζουμε ότι με δημόσια ανακοίνωση μας δηλώσαμε ότι δίνουμε την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να αρθρογραφήσουν επώνυμα, να ζητήσουν μόνο επώνυμα σχόλια. Αυτό το κάναμε γιατί πολλοί μας εξέφρασαν την θέληση να αρθρογραφήσουν, αλλά δίσταζαν από τα ανώνυμα σχόλια που θα δεχόταν και δεν θα ήθελαν να μπουν σε μία διαδικασία αντιπαράθεσης με ανώνυμους.
Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε αυτή την δυνατότητα εν είδη αρθρογραφίας σε εφημερίδα ή περιοδικό. Ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα της ανωνυμίας των σχολίων στο διαδίκτυο είναι θέμα που προκαλεί πολλές συγκρούσεις απόψεων.
Προσωπικά είμαστε υπέρ των ανώνυμων σχολίων, αλλά αυστηρά φιλτραρισμένων, αλλά κατανοούμε και αυτούς που δεν επιθυμούν.
Κάναμε λοιπόν μία επιλογή και αυτή φυσικά κρίνεται.

1 σχόλιο:

  1. Ως αναγνωστης του Μυτικαpress !
    Συμφωνω απολυτα με την αποψη :
    - οτι θα πρεπει να δημοσιευονται ατοφια και χωρις καμια λογοκρισια , εξισου και τα ανωνυμα και τα επωνυμα σχολια και οταν τυχαινει να διατυπωνονται σχολια , σε μια οποιαδηποτε αναρτηση.
    και αυτο κατα την γνωμη μου , βοηθαει παρα πολυ τον ανοιχτο δημοκρατικο διαλογο και το κυριοτερο ειναι , οτι μεσω της κριτικης , καλοπροαιρετης και μη καλοπροαιρετης κριτικης , γινομαστε , ειτε εμεις οι απλοι σχολιαστες ειτε οι επαγγελματιες αρθρογραφοι, καλυτεροι και ως πολιτες και ως ανθρωποι.
    Επισης θελω να πω , οτι η γνωμη του Κυριου Παν. Σταικου !
    και για διαφορα θεματα που απασχολουν την κοινωνια μας , ειναι παντα αποψη χρησιμη και ανιδιοτελη.
    Ευχαριστω !
    Σπυρος Ν. Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.