Ανταπάντηση από τον κ. Παναγιώτη Στάϊκο προς τον κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη.


Του κ. Παναγιώτη Στάϊκου.

Κύριε Τριανταφυλλάκη τώρα πια δεν με εκπλήσσεται. Απλά γίνεστε αυθεντικός.!!!! Όταν κάποιος, όχι απλά δεν βοηθά στην άμεση διακομιδή βαριά ασθενή, αλλά εμποδίζει κάποιον που εθελοντικά και χωρίς κανένα όφελος θέλει να την κάνει, για να σωθεί η ζωή του ασθενή, δεν είναι για γέλια, αλλά για κλάματα.
Θα μου πείτε έναν απρεπή χαρακτηρισμό που εκτόξευσα εναντίον της γιατρού που εφημέρευε, για να της ζητήσω συγνώμη.
Όσο για τα περί δημαγωγίας σας τα επιστρέφω πίσω. Τελικά λειτουργώντας με νοοτροπία σιναφιού, το μόνο που κάνετε, είναι να παριστάνεται την στρουθοκάμηλο και να απαξιώνεται το Κέντρο Υγείας Αστακού, στο οποίο προσθέτετε περισσότερα προβλήματα, από αυτά που ανέκαθεν είχε.
Όσο για την πράξη, την οποία χαρακτηρίσατε, ως αυθαιρεσία και ως εκ τούτου ποινικά κολάσιμη, ο Ποινικός Κώδικας στο άρθρο 25 ορίζει: 

Άρθρο 25 
Κατάσταση ανάγκης που αποκλείει το άδικο. 

1. Δεν είναι άδικη η πράξη που τελεί κάποιος, για να αποτρέψει παρόντα και αναπότρεπτο με άλλα μέσα κίνδυνο ο οποίος απειλεί το πρόσωπο ή την περιουσία του ίδιου ή κάποιου άλλου χωρίς δική του υπαιτιότητα, αν η βλάβη που προκλήθηκε στον άλλο είναι σημαντικά κατώτερη κατά το είδος και τη σπουδαιότητα από τη βλάβη που απειλήθηκε. 

Άρα δεν είναι αυθαιρεσία, αλλά καθήκον να σώσεις την ζωή, εκείνου που κινδυνεύει με όποιο πρόσφορο μέσον.
Με τέτοιες ενέργειες, οι οποίες δείχνουν εμπάθεια, που αναζητείται απλά η αφορμή, το μόνο που κερδίζει κανείς τελικά είναι η απαξίωση, όχι απλά του Κέντρου Υγείας, αλλά και η προσωπική.!!!
Δείτε την παρέμβαση του Δ/ντη του Κέντρο Υγείας και συγκρίνετε το ύφος της με το δικό σας.
Η έπαρση στην ζωή των ανθρώπων και μάλιστα επιστημόνων δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για την κοινωνική καταξίωση.!!!! 
Την έπαρση ξέρετε πως την λέει ο λαός. Καβάλημα καλαμιού. Εγώ στην ζωή μου καβάλημα καλαμιού δεν έκανα ποτέ. Προχωρούσα με μικρά και σταθερά βήματα και έφθασα εκεί που ήθελα, έχοντας και μια ευτυχισμένη οικογένεια, πράγματα τα οποία φαίνεται κάποιους ενοχλούν.!!!!! 

Αστακός 24/5/2016 

Παναγιώτης Στάικος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.