Έδωσε είδηση στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος. Θα προχωρήσει σε ανάκληση της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου για τα παροπλισμένα πλοία στον κόλπο του Αστακού.


Στην φάση των ερωτήσεων, πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης με ερώτηση του, έθεσε το θέμα των παροπλισμένων πλοίων στον κόλπο του Αστακού. Το ίδιο ακριβώς έκαναν ακολούθως και ο κ. Ηλίας Γεωργαλής και ο κ. Δημήτρης Κομπλίτσης. Ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης παίρνοντας κατόπιν τον λόγο, έδωσε την είδηση ότι θα προβεί σε ανάκληση της σχετικής απόφασης του Λιμενικού Ταμείου και θα φέρει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

1 σχόλιο:

 1. Η δημοτικη αρχη μη εχοντας αλλη επιλογη ,
  οδηγηθηκε στον δρομο τον καλο , στον δρομο τον σωστο , αυτο δηλαδη που θελει η τοπικη μας κοινωνια και οι υγιεις δυναμεις της και οχι αυτο που ηθελε να πραξει η δημοτικη αρχη.
  ειναι μια μεγαλη νικη των δυναμεων της κοινωνιας και μια πολιτικη ηττα της δημοτικης αρχης.
  καλημερα ! σε ολο το αγωνιζομενο για κατι καλυτερο Ξηρομερο !
  Ευχαριστω !
  Σπυρος Ν. Γιαννελης
  Αρχοντοχωρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.