κ. Λευτέρης Μάντζαρης: Το νερό στο Καραϊσκάκη είναι για να πουλιέται για λίπασμα!!!


Πηγή: Facebook.
Του κ. Λευτέρη Μάντζαρη.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και συγκεκριμένα σοβαρά θέματα του Δήμου Ξηρομέρου και μάλιστα γίνεται από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κ. Λευτέρη Μάντζαρη, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί.
Ο σχολιασμός του κ. Μάντζαρη αφορά την ποιότητα του νερού στο Καραϊσκάκη. Εμείς στο θέμα του ελέγχου της ποιότητας του νερού έχουμε ασκήσει πολύ σκληρή κριτική στην νυν δημοτική αρχή, αλλά και στην προηγούμενη, η οποία επικεντρώνεται στα εξής σημεία:
  • Απουσία μετρήσεων ποιότητας του νερού 18 μήνες μέχρι τώρα. Δέησαν μετά από τόσο καιρό να το αναθέσουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
  • Πραγματοποίηση μηνιαίων μετρήσεων, γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων τους με εμφανείς ανακοινώσεις στους οικισμούς που υπάρχει πρόβλημα και στην ιστοσελίδα του Δήμου, όλες οι μετρήσεις (θετικές και μη θετικές).
  • Παρέμβαση όπου οι μετρήσεις ποιότητας του νερού δείχνουν πρόβλημα.
  • Δυστυχώς αυτή η δημοτική αρχή, στο συγκεκριμένο θέμα, αποδείχτηκε 21 μήνες τώρα πολύ χειρότερη από την προηγούμενη, που μάλιστα την λοιδορούσε και ανηλεώς (καλώς) για την διαχείριση της πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Δείτε το καυστικό σχόλιο του κ. Μάντζαρη:
Σήμερα έμαθε η δημοτική αρχή ότι το νερό στο Καραϊσκάκη είναι για να πουλιέται ως λίπασμα και έβαλε απαγορευτικό σε δυο βρύσες. Σε όλο το υπόλοιπο χωριό το νερό είναι πόσιμο... Θαύμα..., ούτε ο Χριστός δεν το κατάφερε αυτό!!!
Και δικαίως αναρωτιούνται στον Δήμο... Δύο χρόνια προσπαθούμε να το καταστήσουμε ποιοτικά ασφαλές, καθαρίζοντας τις πηγές (χα χα χα), χλωριώνοντας το νερό (χα χα χα χα) κλπ!!!

Υ.Γ.: Με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα βάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;

5 σχόλια:

  1. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Σ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΧΕΣ? (ΔΗΜΟΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ). ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ BLOGS KAI TO ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ??.ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ?? ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΝΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΠΩΣ ΤΟΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ?/ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν το γνωριζεις το θεμα. διαβασε καλυτερα
    ο δημος εβαλε απαγορευτικο σε δυο βρυσες. ο δημος
    τωρα αμα η ακαταλληλοτητα σταματα για τσιγαρο εκει στις δυο βρυσες και δεν παει παρακατω στο αλλο δικτυο ειναι θεμα προς επιστημονικη διερευνυνση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθεια τι αμαρτιες πληρωνει τουτος ο ερμος τοπος;Ξεθαψαμε κατι τελειωμενους,τους καναμε μαγκες και οριζουν την τυχη μας και τη ζωη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8 13 εγραψες
    Ο δημος κολησε ανακοινωση οτι ειναι ακαταληλο προφανως αφου πηρε μετρησεις
    Και θα επρεπε να ενημερωση και πιο εντονα
    Την λες σε αυτον που σου λεει προσοχη νερο ακαταληλ?
    Να το κοιταξεις
    Μη το αφηνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτέρης Μάντζαρης17 Ιουνίου 2016 στις 1:14 π.μ.

    Προς 8:13.
    Έχετε δίκιο για όλα αυτά που γράφετε!!! Μόνο που τα στέλνετε σε λάθος διεύθυνση!! Αποδέκτης έπρεπε να είναι ο Δ. Ξηρομέρου.
    Και κάτι τελευταίο, το πρόβλημα εμείς το αναδεικνύουμε, δεν το δημιουργούμε.
    Το δημιουργεί η δημοτική αρχή που διοικεί με τις παραλείψεις της και ενίοτε με την αδιαφορία της. Και επειδή δε θέλω να αδικήσω κάποιον είναι αλήθεια ότι τελευταία κάτι κινείται, γίνονται κάποιες προσπάθειες οι οποίες όμως θα αποτύχουν γιατί δεν υπάρχει ούτε σχέδιο ούτε βούληση να λυθούν τα προβλήματα.
    Τέλος να γνωρίζετε ότι κάτι κινείται γιατί τον περασμένο Μάρτιο δημοσιεύσαμε την έκθεση της Διεύθυνσης Υγιεινής, όπου περιέγραφε μια ζοφερή πραγματικότητα.
    Δεν είναι κακός λοιπόν ούτε ο έλεγχος, ούτε η δημοσίευση εγγράφων που ενημερώνουν τους δημότες ειδικά όταν πρόκειται για δημόσιο αγαθό.
    Αν υπάρχουν κοινότητες που πίνουν νερό ασφαλές να ξέρετε ότι οφείλεται σε μας, στη Συμπολιτεία.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.