Απρόσμενη εξέλιξη. Απορρίφθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η χρηματοδότηση κατασκευής του νέου κτιρίου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μύτικα. Αναμένουμε εξηγήσεις από την δημοτική αρχή, η οποία κατά την γνώμη μας είναι πολλαπλώς έκθετη γι αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.


Απορρίφθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η αίτησης χρηματοδότησης της Πράξης «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ», με κωδικό ΟΠΣ 5001003 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014 - 2020».
Ενημερώνουμε για όσους δεν γνωρίζουν ότι με την υπ' αριθμόν 40/31.3.2016 (δείτε εδώ) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, εγκρίθηκε η υποβολή και το περιεχόμενο της πρότασης για ένταξη του έργου «Ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα» στην με αριθ. πρωτ. 326/04.02.2016 και µε κωδικό 0510a02 πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «∆υτική Ελλάδα» - Άξονας προτεραιότητας 5 «Ανάπτυξη - εκσυγχρονισμός - συμπλήρωση κοινωνικών υποδομών, υποδομών υγείας και εκπαίδευσης», ο οποίος χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014 - 2020, στο πλαίσιο της θεματικής προτεραιότητας «Δράση 10.a.1.1 - a - Υποδομές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης», της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο οποίο αναφέρονται οι λόγοι απόρριψης και το οποίο περιέχει λάθος το όνομα του Σχολείου, αλλά πρόκειται για το νέο κτίριο του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Μύτικα.
Οι λόγοι απόρριψης κατά την γνώμη μας αφήνουν έκθετη την δημοτική αρχή και πρέπει κάποιος να απολογηθεί γι αυτή την εξέλιξη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.