Ερ. Γαλούνης για τις αντιδράσεις στο αγκυροβόλιο πλοίων: «Η Δημοτική Αρχή δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται» (video).




Για σκόπιμη παραπληροφόρηση κάνει λόγο ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτου Γαλούνης αναφερόμενος στις αντιδράσεις για την δημιουργία αγκυροβολίου στον Αστακό για πλοία που παραμένουν πολλούς μήνες χωρίς ναύλα. Ο Δήμαρχος τονίζει με νόημα ότι η δημοτική αρχή δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η πληροφόρηση που εμείς εγκαίρως σας δώσαμε είναι εδώ και είναι ακριβέστατη μέχρι κεραίας και ισχύει απόλυτα. Μιλάμε για παροπλισμό πλοίων, σας εξηγήσαμε γιατί συμβαίνει αυτό και τι είναι παροπλισμένο πλοίο, σας δώσαμε τον θαλάσσιο χώρο, σας ενημερώσαμε για το οικονομικό αντικείμενο της υπόθεσης. Σε αυτή την ενημέρωση φαίνεται και το έγγραφο του κ. Γαλούνη προς το Λιμεναρχείο, που ζητά λέγοντας επί λέξη: «το Λιμενικό Ταμείο επιθυμεί την ενεργοποίηση του αγκυροβολίου παροπλισμού πλοίων....»
Βέβαια προκύπτει το ερώτημα πως το Λιμενικό Ταμείο, με το έγγραφο του κ. Γαλούνη, επιθυμεί την ενεργοποίηση αγκυροβολίου παροπλισμένων πλοίων, ένα μήνα νωρίτερα από την σχετική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, είναι κάτι που μόνο ο κ. Γαλούνης μπορεί να το εξηγήσει. Μάλλον έκανε Δ.Σ. με τον εαυτό του και πήρε την απόφαση.
Επίσης, επειδή στο τέλος του βίντεο ακούγεται να λέει, χάνοντας λίγο την ψυχραιμία του, «λένε ψέματα.... λένε ψέματα, ούτε σάπια.... ούτε σαπιοκάραβα, ούτε παροπλισμένα, ούτε οτιδήποτε», μα ο ίδιος μίλησε για παροπλισμένα, όπως άλλωστε και ο ίδιος γράφει στο έγγραφο που υπογράφει προς το Λιμεναρχείο και επίσης αναφέρει στην αρχή του βίντεο. Άρα το παροπλισμένα το έχει πει ο ίδιος και μάλλον το έχει ξεχάσει.
Επίσης επειδή ανάφερε για παραπληροφόρηση και ψέματα, περιμένουμε 27 μέρες ως σήμερα να βάλει τα πρακτικά της σχετικής απόφασης του Λιμενικού Ταμείου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, να μας πληροφορήσει ο ίδιος τι ειπώθηκε από τον καθένα μέσα στο Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί σε αυτή την ιστορία πέφτει πολύ παραμύθι και πολύ σανός με το συμπάθιο και σε ένα μόνο έχει δίκιο σε όσα λέει ο κ. Δήμαρχος.
Ότι σε αυτή την ιστορία, που έσκασε από το πουθενά, στα ξαφνικά, χωρίς καμία ενημέρωση τοπικών φορέων και τοπικής κοινωνίας, κάτι το οποίο συνέβη με προσωπική δική του ευθύνη, υπάρχουν συμφέροντα. Το ερώτημα είναι από ποιους; Αυτό εμείς προσωπικά το αναζητούσαμε να το μάθουμε και μέσες άκρες το γνωρίζουμε πλέον.


24 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα ο γνωστός γαλουνης. Σιγά ρε...ροκυ. Θα σκισεις κανένα καλσόν. Αλήθεια μπλογκερ, τα μέλη δεν έχουν πάρει θέση ? Λέω εγώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άφαντα δέν είναι τα δύο μέλη της αντιπολίτευσης
    του δ.σ. του λιμενικού ταμείου ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλησε δυο λεπτα και λεει οτι του κατεβει στο κεφαλι.
    Δημαρχε στο πλατυγιαλι εχει και δεξαμενη πετρελαιου. Να φερουμε και στην κεντρικη πλατεια του αστακου.
    Α εχει και γερανους. Να φερουμε και εναν στην παραλια του αστακου.
    Ολα για το μαρουλι αναθεμα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δύο της μειοψηφίας απλά καταψήφισαν
    τίποτε παραπάνω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρότι η απόφαση δεν έχει δημοσιευτεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ εσκεμμένα, γνωρίζουμε και σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, τα προερχόμενα από την Αντιπολίτευση, κα Ντίνα Κουμανδράκη - Σαμαρά και κ. Θωμάς Καρφής, εξέφρασαν την αντίρρηση τους και καταψήφισαν την συγκεκριμένη απόφαση.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣ ΒΓΑΛΟΓΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΜΕΙΣ , ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ.
    ΣΤΙΣ 10/5/16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλο σαπιο κάραβα αλλο παροπλισμένα.Τα παροπλισμένα δεν μολύνουν και υπαρχουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.Ολο ανακρίβειες και μπαρούφες γράφεις.Ξεσηκώνεις τον κόσμο ενω θα μπορούσε ο δημος μας να εχει ενα σημαντικό έσοδο για να κάνει και έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ.
      ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΤΕΙ.

      ΦΙΛΙΚΑ

      ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΟΔΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ.

      ΦΙΛΙΚΑ

      ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

      Διαγραφή
    3. 1. αποφάσισες μόνος (μάλλον με μερικούς κολλητούς σου) και κρυφά στελνοντας εγγραφο στο λιμεναρχειο.
      2. λες ανακριβιες για την τοποθεσια το οικονομικο οφελος και τις θεσεις εργασιας (2 θεσεις το πολυ).
      3. λες απλοικα οτι δεν μολυνουν και οτι υπαρχει και στο πλατυγιαλι. το πλατυγιαλι ειναι λιμανι. τοσο ξερεις απο χωροταξια και περιβαλλον που νομιζεις οτι ολα πανε παντου. μεσα στον κολπο του αστακου 16 πλοια αγκυροβολημενα και λες κανενα προβλημα.
      4. λες για εσοδα που θα εχει το λιμενικο ταμειο για να κανει εργα. ποια εργα?? σαν αυτα που κανετε τωρα??? τα ανυπαρκτα, τα ο κουκος αηδονι και τα πενταρια??? ο αρχοντας των πενταριων.
      5. η δικαιολογια για σαπιοκαραβα ειναι εφευρεση δικη σου. ολοι για παροπλισμενα διαμαρτυρονται και φωναζουν.
      6. βαλε την αποφαση στο διαυγεια που ενα μηνα τωρα την καταχωνιασες να μην την δει κανενας που κοπτεσαι και για την σωστη πληροφορηση.

      Διαγραφή
    4. Ολες οι αληθειες εδω.
      Το αρχοντας των πενταριων ταμαμ

      Διαγραφή
  8. 7:02
    κι' αφού ήταν να γίνει
    ένα τέτοιο καλό για τον τόπο
    και με ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό έσοδο
    πκυ θα γέμιζε το άδειο ταμείο του δήμου ,
    τότε γιατί δέν έγινε απο πρίν , ενημέρωση
    του κόσμου και του λαού ,
    γι' αυτό το καλό που έρχεται ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο αδειο μου πακετο αποψε μπηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπα ποτε......!!!!!!!Τολμησε υπαλληλος να ζητησει τα δεδουλευμενα του και προεβησαν σε απολυσεις.Τα υπολοιπα ΠΡΟΣΕΧΩΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι η ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο Δήμο δεν βαραίνει αποκλειστικά έναν άνθρωπο. Βαραίνει και αυτούς που τα δίνανε και τα δώσανε και τα πήρανε. Μα περισσότερο βαραίνει αυτούς που τα πήρανε και το έχουν κάνει σημαία και το υπερηφανεύονται. Λοιπόν, χαίρομαι όταν βλέπω κάποιους από αυτούς να μην έχουν να πιούν καφέ. Για τούς υπόλοιπους δώστε τους ότι αξιζουν. Σε όλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοι που μετρανε το καφε τους σημερα ειναι οι ταπεινοι εργαζομενοι.Οι αλλοι που τα πηραν πινουν καφεδες στις πισινες και κανουν εργο!Λυπαμαι αλλα στη περιοχη μας διαθετουμε Σουλτανο!Κοβει κεφαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:32
    Να μήν χαιρόμαστε όταν οι άλλοι , δέν έχουν να πιούν ένα , όπως λές , καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν παίρνουν τα πενηνταευρα και βγαίνουν και το υπερηφανευονται στην αγορά είναι ωραίοι. Καλό είναι λοιπόν να συνειδητοποιησουν όλοι ότι το εφημερο είναι εφημερο και έχει κόστος. Θα μου πεις και οι άλλοι τα ίδια ήταν. Ας πληρώσουν όλοι λοιπόν το εφημερο τους και όταν θελησουν στα γεράματα να δουν την αλήθεια καταματα ας καθισουν να μιλήσουν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους για να δουν την απογνωση τους και για το παρόν αλλά και για το μέλλον τους. Και ότι λέω δεν το λέω με κακία. Το λέω με τη δική μου απόγνωση. Ας το λουστουνε και αυτοί για να δούνε πώς νιώθουμε εμείς οι νεωτεροι.

      Διαγραφή
  14. Καλά κάτσε τώρα με τον Γαλούνη Δήμαρχο για αλλα 8 χρονάκια και μετά το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:40
      πέταξες τη μπάλα στην εξέδρα των επισήμων.
      άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

      Διαγραφή
  15. Ο δημοκρατικος διαλογος !
    -ειναι προδρομος του καθε καλου για ολοκληρη την κοινωνια !
    -η αδιαλλαξια και ο ετσιθελισμος οδηγει σε αδιεξοδα και στην καταστροφη.
    ενεργοι απλοι πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.32 αυτοι που τα πηραν και το εκαναν σημαια ξερεις πολυ καλα οτι ειναι παντος καιρου!Οσο θα χειροκροτουμε φαινομενα νεοπλουτισμου,παρακμης και χρηματοδοτησης θα εκλεγουμε αυτους που μας αξιζουν.Το ξηρομερο εδω και αρκετο καιρο "πενθει"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μετά την ... Φιέστα , το Φιάσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.