Με έκπτωση 35,45% δόθηκε μέσω ανοικτού πρόχειρου διαγωνισμού η επισκευή του πρώην κοινοτικού καταστήματος Αρχοντοχωρίου προϋπολογισμού 30.000 €.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα (δείτε εδώ), ο Δήμος Ξηρομέρου αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, παρακάμπτοντας την συνήθη του τακτική των απ' ευθείας αναθέσεων και να προχωρήσει σε πρόχειρο ανοιχτό διαγωνισμό για την επισκευή του Κοινοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου.
Η νέα εξέλιξη είναι ότι ο διαγωνισμός τελεσφόρησε, με τον ανάδοχο να δίνει μία αρκετά καλή έκπτωση της τάξεως του 35,45% παίρνοντας το έργο.
Η δική μας η άποψη είναι γνωστή και κατατεθειμένη πολλές φορές στο παρελθόν. Ο κανόνας πρέπει να είναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ και ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ διαγωνισμοί και η εξαίρεση οι απ' ευθείας αναθέσεις. Έτσι θα εξοικονομήσουμε αρκετά χρήματα και θα δούμε διαφορετικά και πολλά ονόματα αναδόχων, αντί για τα λίγα που βλέπουμε σήμερα και οι οποίοι είναι οι ευνοούμενοι της παρούσας διοίκησης.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της κατακύρωσης του διαγωνισμού.

1 σχόλιο:

  1. Ρε φιλε μην λες τα αυτονοητα και μας χαλας την πιατσα. Περιμενει κοσμος και κοσμακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.