Έκδοση εντάλματος πληρωμής 4.900 € για καθαρισμό παραλιών από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου.


Εκδόθηκε ένταλμα πληρωμής ύψους 4.900 € από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου (ακριβώς το ίδιο ποσό με πέρυσι). Αφορά τον καθαρισμό παραλιών του Δήμου Ξηρομέρου. Αυτές οι εργασίες πρέπει να έλαβαν χώρα πρόσφατα από τον ιδιώτη ανάδοχο που πήρε την συγκεκριμένη εργασία.
Ακολουθούν σημερινές φωτογραφίες από την πολυσύχναστη παραλία ανατολικά του λιμανιού του Μύτικα, μέχρι το κάμπινγκ του Μούχα.
Δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής.2 σχόλια:

  1. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι εργασίες πρέπει να έλαβαν χώρα πρόσφατα από τον ιδιώτη ανάδοχο που πήρε την συγκεκριμένη εργασία.

    τρολάρουμε? τρολάρουλε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.