Η μηχανή του χρόνου: Βόλτα με ποδήλατο στο κεντρικό δρόμο (χωματόδρομο) του Μύτικα την δεκαετία του '60.


Βόλτα με ποδήλατο στο κεντρικό δρόμο (χωματόδρομο) του Μύτικα την δεκαετία του '60. Δεν αναγνωρίζουμε ποιος εικονίζεται. Πιθανόν κάποιοι παλαιότεροι να ξέρουν και να μας πουν με ένα σχόλιο τους.
Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Σιδερωμένο (Νάκος) για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όπως και πάρα πολλών άλλων. Ένας πραγματικός θησαυρός αναμνήσεων, που έχουμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε σταδιακά.

1 σχόλιο:

  1. Γιάννης Ζαβογιάννης10 Αυγούστου 2016 - 12:16 π.μ.

    ... Η φωτογραφία είναι από τη δεκαετία του '50, πριν το 1955. Το ποδήλατο είναι του Γρηγόρη Κοψιδά, που έφερε από την Αμερική. Ο αναβάτης είναι ο Γιάννης Ζαβογιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.