Πόσο είναι το ύψος των απ' ευθείας αναθέσεων του Δήμου Ξηρομέρου στο δεύτερο έτος θητείας της δημοτικής αρχής;


Το πρώτο έτος θητείας της δημοτικής αρχής Δήμου Ξηρομέρου, οι απ' ευθείας αναθέσεις έφτασαν στο αρκετά μεγάλο ποσό του 1.193.787,13 € (ενός εκατομμυρίου εκατόν ενενήντα τρεις χιλιάδες εφτακόσια ογδόντα εφτά ευρώ και δέκα τρία λεπτά) (δείτε εδώ). Δεν καταγράψαμε πάρα πολλές απ' ευθείας αναθέσεις μικροποσών κάτω από 1000 €, που αφορούν κυρίως αναλώσιμα, πολιτιστικές εκδηλώσεις κ.α. και αναθέσεις που αφορούν προμήθειες κρεοπωλείου, αρτοποιείου, παντοπωλείου (παιδικοί σταθμοί).
Και για το δεύτερο έτος της θητείας της δημοτικής αρχής, που συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες, εμείς σαν Blog, προς διευκόλυνση των δημοτών που ενδιαφέρονται να γνωρίζουν, με την χρήση του Excel καταγράφουμε και αθροίζουμε όλες τις απ' ευθείας αναθέσεις του Δήμου Ξηρομέρου και θα σας τις παρουσιάσουμε εντός του Σεπτεμβρίου.

2 σχόλια:

  1. Αυτό φίλε μπλοκερ είναι νόμιμο ή παράνομο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1.54ΜΜ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ [ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΧΟΡΤΩΝ ]ΠΕΡΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΙΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.