Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν ανάβουν τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα και κανένας δεν συγκινείται.


Έχουμε επισημάνει με σχετικές μας παλαιότερες αναρτήσεις, ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό τα φώτα ασφαλείας στο βουλιαγμένο λιμάνι του Μύτικα δεν ανάβουν, με αποτέλεσμα τον άμεσο κίνδυνο κάποιος να πέσει πάνω τις βραδυνές ώρες.
Θυμίζουμε ότι πολλές φορές έχουν συμβεί ατυχήματα σε αυτό το σημείο και στην διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας (δείτε εδώ).
Όμως από ότι φαίνεται κανένας δεν συγκινείται και για να γίνουμε συγκεκριμένοι. Που είναι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο; Κοντά στα 10.000 € έχει δαπανήσει δύο χρονιές συνεχόμενες για επισκευή φώτων στο λιμάνι του Μύτικα. Για την επισκευή των φώτων ασφαλείας δεν περίσσεψε τίποτα; Εκεί που είναι καθαρά δική μας αρμοδιότητα και για κοντά πάνω από 1,5 χρόνο υπάρχει πρόβλημα αδιαφορούμε; Εκεί που δεν έχουμε αρμοδιότητα, όπως στην περίπτωση των παροπλισμένων πλοίων στον κόλπο του Αστακού, στέλνουμε έγγραφα και κάνουμε ενέργειες και εδώ πλήρης αδιαφορία; Θα μπορούσαμε να δώσουμε μία λύση όπως το φως ασφαλείας (5 χρόνια περίπου δουλεύει αδιάλειπτα) που έχει μπει στην πλωτή που είναι στο πάνω Μύτικα, χωρίς καλωδίωση παρά μόνο με ένα φωτοβολταϊκό και μπαταρία (δείτε εδώ).
Ήδη μπήκαμε στον Αύγουστο και η κίνηση στην θάλασσα έχει αυξηθεί. Πραγματικά ευχόμαστε να μην γίνουμε μάρτυρες σε κανένα κακό, γιατί τότε θα δούμε τα μούτρα κάποιων αιρετών ανεύθυνο - υπεύθυνων που το παίζουν γενικοί κουμανταδόροι.

4 σχόλια:

 1. Κάποιοι επαγγελματίες ούρλιαζαν με το παραμικρό πριν από μερικά χρόνια. Τώρα βλέπω τουμπεκέϊσον. Δεν πειράζει. Βλέπω και τα μαγαζιά τους άδεια, οπότε ίσως ξυπνήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ουρλιαζαν πριν μερικα χρονια; ποσα; γιατι....καπου το πας .....πεστα καθαρα με το ονομα τους...οχι καλο το χθες κακο το σημερα.τα μαυρα τους τα χαλια ο λ ο ι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο καθεις με τις επιλογές του. Ας λουστουνε ένα παρατημενο χωριό με καθημερινή μουρμουρα για την εγκατάλειψη από τους επισκέπτες

   Διαγραφή
  2. Διαφωνείς στο ότι η προηγούμενη τοπική αρχή ήταν απικο ανά πάσα στιγμή και το ότι ο αντιδημαρχος αλυζιας έβαζε μέχρι και από την τσέπη του για να υπάρχει ευρυθμη λειτουργία στην καθημερινότητα ? Μην μπερδεύεις βούρτσα με βούρτσα. Τεράστια διαφορά στην καθημερινότητα μας. Για ξανακοιτα το παρελθόν και τα λέμε.

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.