Πρόβλημα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην παραλία της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα.


Έντονα παράπονα μας εξέφρασαν προφορικά λουόμενοι που κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία της Τράπεζας Πειραιώς. Αιτία τα αυτοκίνητα που παρκάρουν μέχρι κάτω στην παραλία και τα οποία σχεδόν ακουμπάνε εκεί που βρίσκονται οι λουόμενοι, με το χειρότερο απ' όλα την ώρα που φεύγουν, να πέφτει απάνω τους η σκόνη και τα χαλίκια της παραλίας.
Δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος, εμείς απλά το αναφέρουμε και το αναδεικνύουμε όπως μας ζητήθηκε.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.