Οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών του Λυκείου Μύτικα.


Βγήκαν σήμερα τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Δείτε παρακάτω τους επιτυχόντες με το 90% και με το 10% του Λυκείου Μύτικα.
 • Εδώ οι επιτυχόντες με το νέο σύστημα εισαγωγής.
 • Εδώ οι επιτυχόντες με το 10% του 2015.
 • Εδώ οι επιτυχόντες με το 10% του 2014.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, τα νιάτα σας εφόδια και η ζωή και οι ευκαιρίες πάμπολλες μπροστά σας.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στους γονείς των μαθητών, στη διεύθυνση και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Λυκείου Μύτικα. Θυμίζουμε ότι το Λύκειο Μύτικα, πολλά χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει θετική παράδοση επιτυχίας εισαγωγής των μαθητών του στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

5 σχόλια:

 1. Ενα μεγαλο μπαβο στα παιδια στον λυκειαρχη καιστους καθηγητες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορουμε.Ειναι οι βαθμοί που χρειάζονται για να εισαχθούν στην αντίστοιχη σχολή.

   Διαγραφή
  2. Η βαθμολογία κάθε μαθητού είναι προσωπικό δεδομένο και δε μπορούμε να το δημοσιεύουμε και να το "ευτελίζουμε" δημόσια...το βασικό μέλημα μας είναι να συγχαρούμε τα παιδιά μας και να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά όλων μας...

   Διαγραφή
  3. Οι βαθμοί που αναζητάτε απεγνωσμένα να μαθαιτε κύριε/κυρία μου είχαν αναρτηθεί ατό χώρο του σχολείου στις 17 Ιουνίου πλέον Μόνο με ερώτηση στους ίδιους τους μαθητές θα μπορέσετε να είστε γνώστης...από τη στιγμή που χθες στο χώρο του σχολείου ανακοινώθηκαν τα αποτελεσματα χωρίς Βαθμολογία για κάθε σχολή, αυτό σημαίνει πως έτσι τα έστειλε το Υπουργείο Παιδείας..

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.