Λεφτά για τα Νεκροταφεία υπάρχουν, αλλά πηγαίνετε να δείτε μόνοι σας την εικόνα τους.


Επανερχόμαστε σήμερα στο θέμα του καθαρισμού των Νεκροταφείων της Δ.Ε. Αλυζίας μιας και πληροφορούμαστε ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή και φανταζόμαστε ότι κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα υπόλοιπα Νεκροταφεία του Δήμου μας.
Καταρχήν θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι για τον καθαρισμό των Νεκροταφείων του Δήμου μας, η δημοτική αρχή έχει προχωρήσει από τον Ιούνιο, σε τρεις απ' ευθείας αναθέσεις σε έναν ανάδοχο, συνολικού ποσού 24.559,44 €. Αυτό γιατί κάποιοι έχουν την λάθος εντύπωση ότι το θέμα είναι οικονομικό και ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα, γιατί μάλλον κάποιοι έτσι τους συμφέρει να τους παραπληροφορούν. Για την Δ.Ε. Αλυζίας το ποσό που διατέθηκε είναι 8.184 €.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αστακού.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Αλυζίας.
Δείτε εδώ την απ' ευθείας ανάθεση για καθαρισμό Νεκροταφείων στην Δ.Ε. Φυτειών.
Εμείς λοιπόν ρωτάμε αυτό που ρωτήσαμε και κατ΄ ιδίαν τους υπεύθυνους σε δύο συσκέψεις που παραβρεθήκαμε (Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο Αλυζίας και Πρόεδρο Τ.Κ. Μύτικα) και απάντηση δεν πήραμε.
Αυτές οι απ' ευθείας αναθέσεις εκτελέστηκαν; Θα εκτελεστούν; Δεν εκτελέστηκαν; Ο συγκεκριμένος ανάδοχος ήρθε στην Αλυζία και εκτέλεσε την εργασία η οποία του ανατέθηκε απ' ευθείας με 8.184 €; Συνεργάστηκε με Αντιδήμαρχο και Προέδρους των Τ.Κ. της Αλυζίας; Τον είδανε;
Όπως αναφέραμε στους υπεύθυνους και κατ' ιδίαν, τα χρήματα είναι υπεραρκετά και επαρκούν για να έχουν τα Νεκροταφεία του Δήμου μας αξιοπρεπή εικόνα.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι και σήμερα το πρωί στο νεκροταφείο του Μύτικα, πάλι το ίδιο κοπάδι προβάτων έβοσκε ανενόχλητα και κανένας δεν θίγεται και δεν ερυθριάζει και πολύ περισσότερο οι κατά νόμο υπεύθυνοι, που εισπράττουν και το ανάλογο ανταποδοτικό δημοτικό τέλος.


4 σχόλια:

  1. Στο μυτικα κόπηκε πάνω από τρεις φορές πάντως... Άλλο που κάθε βδομάδα ήθελε κόψιμο γτ μεγαλωνανε γρήγορα...όσο για τα πρόβατα τα είδα κ εγώ το πρωί.. Σε αυτό φταίει ο τσοπάνος κ αυτοί που αφήνουν την πόρτα ανοιχτή δεν φταίει ο δήμος... Αν κ μάλλον επίτηδες τα έβαλε λόγο χόρτο να φάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλαμια τα βλεπεις?
    Ησουν μπροστα οταν κοπηκαν τρεις φορες?
    Ποιος τα εκοψε? Αυτος που πηρε τα 8 συν χιλιαρικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρώτα κ το μπλοκερ εδώ που κάθε φορά που έβαζε ότι το νεκροταφείο λογκοσε που λεν κ στο χωριό, μετά τα έκοβαν,,όσο για τα 8 χιλιάρικα στην αλυζια είναι 6 νεκροταφεία από 3_4 φορές κόψιμο καλά είναι χαχα,,, όλοι να βγάλουν πάνε. ξυπνά κ συ το ίδιο θα έκανες κάνεις δεν νοιάζεται για το κράτος αν είναι για χρήμα.. Αυτοί που νοιάζονται είναι αυτοί που δεν μπορούν να μπουν στο κόλπο άσε τα ξέρει κ παιδάκι δημοτικού την λειτουργία., όποιος κάνει δημόσια διοίκηση τον τρώει το σύστημα όσο καλός κ να είναι.. Για αυτό είμαστε στο χαλί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε τον αναγνώστη/στρια για το όνομα που μας ανάφερε. Προσωπικά θα το ελέγξουμε και θα κάνουμε αυτό που πρέπει, γιατί εκεί έχουμε αγαπημένους ανθρώπους και το θέμα δεν είναι μόνο του Δήμου αλλά και των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.