Αναφορά στο περιοδικό «Κατελάνος», του αναρριχητικού πεδίου ''Βούλκος Καμηλαύκας - Μύτικας Αιτ/νίας''.


Τέλη Ιουνίου, με δύο συνεχόμενες σχετικές μας αναρτήσεις (δείτε εδώ και εδώ), σας παρουσιάζαμε και σας γνωστοποιούσαμε την ύπαρξη στην περιοχή μας του αναρριχητικού πεδίου ''Βούλκος Καμηλαύκας - Μύτικας Αιτ/νίας''.
Σήμερα σας παρουσιάζουμε το αφιέρωμα - αναφορά στο συγκεκριμένο αναρριχητικό πεδίο που έγινε στο τεύχος 25 του Δεκεμβρίου 2015, στο περιοδικό του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου «Κατελάνος».
Από ότι έχουμε διαπιστώσει, πρόκειται για μία πολύ όμορφη προσπάθεια νέων ανθρώπων, που μέσα της κρύβει μεράκι, πάθος και αγάπη για την όμορφη φύση, την άγρια ομορφιά των ορεινών όγκων και το περιβάλλον της περιοχής μας. Εμείς θα δώσουμε τα συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο και θα είμαστε πάντα εδώ να προβάλλουμε ότι δραστηριότητα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο αναρριχητικό πεδίο.
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη τοποθεσία αποτελεί ένα ιδανικό και με όλες τις προϋποθέσεις μέρος για ανάπτυξη αυτού του extreme sport της αναρρίχησης. Πιστεύουμε ότι τα καλύτερα τα φτιάχνουν οι παρέες και προβλέπουμε ότι στο μέλλον θα δούμε στο συγκεκριμένο σημείο να αναπτύσσεται ακόμη περισσότερο αυτό το πανέμορφο sport, με τους φανατικούς θαυμαστές σε όλο το κόσμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.