Υπέροχη μουσική παράσταση από τον συμπατριώτη μας Μυτικιώτη Γιάννη Χατζαρά.


Με ένα υπέροχο Αυγουστιάτικο φεγγάρι για συντροφιά και την υπέροχη φωνή του συμπατριώτη μας Μυτικιώτη Γιάννη Χατζαρά, ταξιδέψαν όλοι όσοι είχαν την τύχη να παραβρεθούν χτες το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο του Μύτικα και παρακολούθησαν την μουσική βραδιά στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ''Μύτικας 2016''. Ωραία φωνή, ωραίες μελωδίες, ωραία τραγούδια σε εκτέλεση Unplug.


2 σχόλια:

  1. Μόνος με τους ήχους της κιθάρας του και την καταπληκτική φωνή του ο Γιάννης μας πρόσφερε σχεδόν δύο υπέροχες ώρες ποιοτικής μουσικής απόλαυσης. Και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του μυτικα μας εξέπληξαν ευχάριστα. Αυτό οφείλεται στον νέο αέρα που αποπνέει η καινουρια πρόεδρος. Η κανδηλα κοιμάται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.