Σχετικά με το πρόβλημα των φώτων του εναέριου φωτισμού στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα.


Σχετικά με το πρόβλημα των φώτων του εναέριου φωτισμού στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, που έπειτα από 10 περίπου χρόνια πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι δεν ανάβουν, έχουμε να πούμε σε όλους τους συμπατριώτες μας που έρχονται και μας το αναφέρουν, εκφράζοντας τα παράπονα τους και ρωτώντας μας γιατί συνέβη αυτό (πολλοί είναι ψηφοφόροι και υποστηρικτές της δημοτικής αρχής), τα εξής:
1. Εμείς το αναδείξαμε ως οφείλουμε (δείτε εδώ).
2. Απευθυνθείτε στον κ. Δήμαρχο, στον κ. Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αλυζίας και στην κα Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα, με αυτή την σειρά προτεραιότητας, γιατί έτσι αναλογούν και οι ευθύνες κατά την γνώμη μας. Το τηλέφωνο του γραφείου του κ. Δημάρχου Ξηρομέρου είναι το 2646360546.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΠΡΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΔΕΙΟΣ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??? ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.