Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Πάμε για αλλαγή Αντιδημάρχου στη Δ.Ε. Αλυζίας;


Ένα εσωτερικό θέμα υπάρχει στο Δήμο Ξηρομέρου και αφορά την Αντιδημαρχία της ΔΕ. Αλυζίας, η οποία κατά κάποιο τρόπο έχει «υποσχεθεί» ότι μετά την διετία θα δοθεί στον δημοτικό σύμβουλο κ. Πάνο Γκόλια από την Κανδήλα και πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Για να δούμε τι θα γίνει και αν θα τηρηθεί η υπόσχεση.
Πάντως μπορεί αυτά τα πολιτικά και παραπολιτικά να είναι το αλατοπίπερο και να ξεσηκώνουν ατελείωτες συζητήσεις σε πηγαδάκια και στα καφενεία, αλλά εμείς θεωρούμε ότι το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η περπατησιά της δημοτικής αρχής, που για εμάς είναι λαθεμένη και συνοψίζεται στη φράση «τα χρήματα σπαταλώνται και δεν πιάνουν τόπο».

8 σχόλια:

  1. Ενώ με το σαμαρά έπιαναν τόπο τα χρήματα ε,,άσε μας ρε φίλε στην τρέλα μας μν μας τρελάνεις άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν οι αναρτήσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις μας για τότε. Άλλοι τα ψήφιζαν τότε(μερικοί είναι και τώρα) και όχι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι τα ίδια κάνουν..από δημάρχους ως πρωθυπουργους.. Παραλάβαμε χάος λένε κ ξαφνικά αρχίζουν την σπατάλη δημόσιου χρήματος ακόμα κ τώρα που είμαστε σε κρίση η σπατάλη σπατάλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην ξεχνάμε μπλόγκερ ότι λίγοι είναι αυτοί που έχουν την ικανότητα, το θάρρος και προπάντων τη θέληση να δώσουν ένα διαφορετικό παράδειγμα. Δυστυχώς βουλιάζουμε εδώ και χρόνια σε αυτό το Δήμο. Ας γίνει κι αυτή η αλλαγή αντιδημάρχου λοιπόν, να ολοκληρωθεί το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ψου, ψου, ψου, σου
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι από το αρχοντοχόρι δεν πάρουν τίποτα ;?;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι θεσεις κλείνονται προτολυ τις εκλογές ? Για να ξερουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.