Φωτιά αυτή τη στιγμή κοντά στη Βελά.


Φωτιά αυτή τη στιγμή στη Βελά κοντά όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης μας από Καστό. Μόλις μάθουμε περισσότερα θα σας ενημερώσουμε.
10:40: Η φωτιά είναι στο σημείο του δρόμου που πάει από Βελά για Βασιλόπουλο. Αυτοκίνητο ερχόμενο από Αγρίνιο δεν μπόρεσε να περάσει και γύρισε πίσω. Είναι σχετικά μεγάλη η φωτιά μας ενημέρωσαν.
11:20: Η φωτιά θα τεθεί υπό έλεγχο όπως μας πληροφόρησαν. 4 πυροσβεστικά από την Λευκάδα συνδράμουν. Παρόν στο τόπο της φωτιάς ο Αντιδήμαρχος κ. Λαϊνάς με τα μέσα που διαθέτει ο Δήμος όπως μας ενημέρωσαν, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα πυροπροστασίας εκ μέρους του Δήμου Ξηρομέρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.