Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις έρχονται τον Δεκέμβριο στις επιτροπές και στις θέσεις του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και στα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων.


Οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν στα στρατόπεδα των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξηρομέρου. Συμμαχίες, φιλίες και αντιπαλότητες στο παρασκήνιο με επίκεντρο τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις της προεκλογικής περιόδου, κυρίως για την παράταξη της συμπολίτευσης που έχει και τα ηνία της διοίκησης του Δήμου.
Μεγάλες αλλαγές και ανακατατάξεις έρχονται τον Δεκέμβριο στις επιτροπές και στις θέσεις του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και στα Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων και να δούμε πως θα γίνει να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Για να δούμε....

10 σχόλια:

  1. Επιτρέπονται τα σχόλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6 : 32
    -εάν θέλουμε πραγματικά δημοκρατικό διάλογο μεταξύ μας ως πολίτες ή πολιτικοί για να λυθούν τα κοινωνικά μας προβλήματα , τα ανώνυμα ή επώνυμα σχόλια επιτρέπονται.
    Δημοκρατία έχουμε και χθές και σήμερα και επίσης αυτό δέν φέρνει σε δύσκολη θέση τους διαχειριστές των Blogs.
    -εάν όμως σχολιάζουμε με εικασίες και ψού, ψού, ψού, ψού....
    άστο. ας κάνουμε τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εικασίες ε?!!! χμ!!!!! Καλύτερα όμως με εικασίες, παρά με τα γεγονότα. Με τις εικασίες βρίσκεις και ελαφρυντικά. Με τα γεγονότα, πες μου τι ελαφρυντικό να βρείς γι αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραια πασα...και τι ελαφρυντικα να βρουμε για αυτους που μας
    κυβερνησαν μεχρι σημερα; οχι με εικασιες με γεγονοτα.
    ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ να συνεχισουν
    το καταστροφικο τους εργο;ΓΙΑ ΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8 : 34
    -Μία πολιτική απόφαση είναι ένα γεγονός
    μία αλήθεια δηλαδή.
    και όταν κάνουμε κριτική πάνω σε γεγονότα
    δέν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την κριτική μας
    ούτε οι πολιτικοί μας που κρίνουμε ως δημότες.
    -ενώ όταν ασκείται κριτική με εικασίες,
    εκτός του ότι παιδεύουμε τις νύχτες τον εαυτό μας
    με τις διαφορες εικασίες μας ,
    μπορεί η εικασία μας και εάν την πούμε δημόσια
    μπορεί να είναι και ποινικό αδίκημα.
    Ας σκεφτούμε τι ειναι καλύτερο απο τα δύο και τα ξαναλέμε.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω πως έχει ανοίξει η πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση από συστάσεως μπλογκ. 11.08, συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Όχι δεν πρέπει να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Όμως θα το κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα. 11.11 δυστυχώς όποιος τολμήσει και κρίνει γεγονότα θα τον φάει η μαρμάγκα. Έχουν τον τρόπο να τούς ψηφίζει ο κόσμος. Με ότι κι αν κάνουν. Περίπτωση Τριαντακωνσταντή. Τον στηρίζω μέχρι τέλους. Πόσοι από εμάς τούς πολίτες το κάνουν. Θέλω να πω 11.11 ότι έχουν τον τρόπο να βαφτίζουν τα πράγματα όπως θέλουν. Και το νόημα της ανάρτησής μου ήταν αυτό ακριβώς (11.08). Οι τύποι δεν παλεύονται με τίποτα. Αν αρχίσουμε να κρίνουμε με τα γεγονότα θα πρέπει να τούς στήσουμε στον τοίχο. Κι επειδή στο τέλος θα περάσουμε εμείς το.... στρατοδικείο, λέμε να κάνουμε εικασίες μπας και καταλήξουμε και τούς δώσουμε κανένα ελαφρυντικό (μήπως κάνουμε εμείς λάθος δηλαδή). Ίσα ίσα, συμφωνώ και με τούς δυό σας. Αλλά το σχόλιό μου έχει να κάνει και με αυτό που έγραψε πρώτος πρώτος ο 6.32. Την προηγούμενη φορά ο αντιδήμαρχος έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση του μπλόγκερ με το τι λέει ο νόμος και δυο χρόνια τώρα δεν βγήκε να πεί τίποτα για τα φώτα, για το λιμάνι, για τον πεζόδρομο, για τα λύματα, για τα πάντα που απασχολούν τα χωριά μας. Πείτε μου αν έχω άδικο. Και πείτε μου πως το έχει δεί όλος ο κόσμος όλο αυτό. και ζήτησε και μόνο επώνυμα σχόλια. Λες και ακούει αυτά που του λένε στα ίσια. Θέλει και τα γραπτώς επώνυμα. Πείτε μου λοιπόν εσείς, με βάση τα γεγονότα, υπάρχει περίπτωση να βρείς ελαφρυντικά? Οπότε εικάζεις ότι αυτό ή το τάδε ή το άλλο τα έχει κάνει με τέτοιο τρόπο μήπως και δικαιολογήσεις το ότι μας κυβερνάνε τελικά.... φωστήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε 12.28 ο Μ. ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ λεει...
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12 : 28
    θα επιμείνω στην άποψη , ότι η κριτική πρέπει να γίνεται και αυτό φέρνει και αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα ,
    κριτική βασισμένη σε πεπραγμένα-γεγονότα δηλαδή.
    απο 11 : 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1 : 55
    κανένας μας δέν μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο.
    μπορούμε όμως ν' αλλάξουμε κάποια πράγματα
    προς το καλύτερο στην μικρή κοινωνία του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία. Να πάτε και στην πρώτη ανάρτηση που έχει ο μπλόγκερ σχετικά με την δημοπράτηση των αντλιών στα τέσσερα κοινοτικά διαμερίσματα. Μόλις έκανα ένα σχόλιο, το οποίο έχει σχέση με την παρούσα συζήτησή μας. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ για να επιβεβαιώσει αυτό που λέω. Και όπως λέει και ο Λουντέμης, ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ. Άραγε τι θέλει να πεί ο ποιητής? Ότι ο κόσμος δεν αλλάζει, οπότε, μην ψάχνεσαι, ζήσε στον κόσμο σου γιατί άκρη δεν θα βγάλεις. Αναρωτιέσαι τι ομολογεί ο ποιητής? Ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με την ελπίδα να αλλάξουμε τον κόσμο, οπότε ας κάνουμε την προσπάθεια να σώσουμε τοον εαυτό μας και όποιον τέλος πάντων πείσουμε. Αλλά όλο τον κόσμο δεν θα τον αλλάξουμε ποτέ. Πάντα θα αγωνιζόμαστε για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.