Παναγιώτης Στάικος: Ανοιχτή επιστολή Νο 2 προς τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας κύριο Αλέξη Τσίπρα.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Κύριε Τσίπρα.
Οι πάντες σε αυτή την Χώρα γνωρίζουν, ότι οι σπουδές σας είναι μετριότατες.!!! Και εκείνοι οι οποίοι τυχαίνει να είναι ανεπαρκείς ως επιστήμονες, πρέπει να ξέρουν, όταν τύχει να ασκούν πολιτική, ότι όταν κάνουν κάποιο λάθος, εκτός από πιο έντιμο, είναι και πιο ωφέλιμο για τους ίδιους, να βγουν και να αναγνωρίσουν το λάθος τους ζητώντας ειλικρινά συγνώμη.!!!
Και αναφέρομαι στον Νόμο «Παππά», ο οποίος κρίθηκε Αντισυνταγματικός από το ΣτΕ. Ο κύριος Παππάς, που επίσης δεν διαθέτει και αυτός κανένα σπουδαίο βιογραφικό, δεν είναι βλάξ. Είναι όμως πανούργος.


Πλάτων: Πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται.!!!
Και όλες του οι ενέργειες χαρακτηρίζονται από πανουργία, προκειμένου να διατηρηθείτε στις καρέκλες σας - στην εξουσία. Αυτά τα περί καταπολέμησης της άνομης λειτουργίας των τηλεοπτικών καναλιών είναι τρίχες κατσαρές.!!! Οι καρέκλες είναι το ψητό.!!!
Εσείς δεν μιλούσατε για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς στην καταπολέμηση του παλαιοκομματισμού σε θέματα αξιοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης;;;;;
Αντί να αποσύρετε τον Αντισυνταγματικό Νόμο «Παππά» και να τον παραπέμψετε στην επόμενη Βουλή, που θα προκύψει μετά από εκλογές, αφού προηγουμένως παραιτηθείτε, φθάσατε στον κατάπτυστο κατήφορο, να προτείνετε τον Πολύδωρα για Πρόεδρο του ΕΣΡ. Ποιόν;;;; Τον Πολύδωρα.!!!!


Ο οποίος, ως μίας ημέρας Πρόεδρος της Βουλής, φρόντισε να διορίσει την κορούλα του στην Βουλή. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Παπαδόπουλος για την Δέσποινα.!!!!


Καλά κύριε Τσίπρα τόσο χαμηλά πέσατε, να λερώσετε το στόμα σας με την λέξη Πολύδωρας. Μέχρι και κάποιοι δικοί σας, σας την έπεσαν (θα έπρεπε να ήσαν πολλοί περισσότεροι).
Έτσι σας συμβούλεψε ο πανούργος (όπως τον χαρακτήρισε και ο Αλαβάνος)  «Παππάς σας».!!!
Πιστεύατε ότι έτσι, θα στριμώχνατε την Νέα Δημοκρατία;;;;!!!
Μαύρη κούνια που σας κούναγε .!!!
Αυτές οι ψευτομαγκιές σας: Εγώ κερδίζω τις εκλογές και ας χάνω στις δημοσκοπήσεις δεν έχουν πέραση πλέον. Περί δειλίας πρόκειται, όπως λέει πάλι ο Πλάτων.!!!!
Οὔ­τε γὰρ πλοῦ­τος κάλ­λος φέ­ρει τῷ κε­κτη­μέ­νῳ με­τ' ἀ­ναν­δρί­ας - ἄλ­λῳ γὰρ ὁ τοι­οῦ­τος πλου­τεῖ καὶ οὐχ ἑ­αυ­τῷ - οὔ­τε σώ­μα­τος κάλ­λος καὶ ἰ­σχὺς δει­λῷ καὶ κα­κῷ συ­νοι­κοῦν­τα πρέ­πον­τα φα­ί­νε­ται ἀλ­λ' ἀ­πρεπῆ, καὶ ἐ­πι­φα­νέ­στε­ρον ποι­εῖ τὸν ἔ­χον­τα καὶ ἐκ­φα­ί­νει τὴν δει­λί­αν.!!!! (Αυτό θα σας το εξηγήσει αυτό το αστέρι σας ο Καρανίκας)!!! Δεν σας εμπιστεύεται κανένας πλέον .!!!


Εάν σας έχει μείνει ίχνος αυτοσεβασμού, αφήστε τις κουτοπονηριές με τα ΕΣΡ και κάτι τέτοια και πηγαίνετε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υποβάλλετε άμεσα την παραίτηση σας. Όσο αργείτε έστω και μια ημέρα, το μόνο που θα καταφέρετε εκτός από το να καταστρέψετε τελείως την Χώρα, θα είναι να υποστείτε τον πλήρη εξευτελισμό και την διαπόμπευση.!!!!
Εγώ πάντως δεν περιμένω, να μου διορίσετε τα παιδιά μου εσείς κύριε Τσίπρα ή ο μετρ του είδους Πολύδωρας.

Κύριε Τσίπρα.
Ως πρώην Αριστερός θα έχετε ακούσει, πως χαρακτηρίζει ο λαός τους πολιτικούς, που εάν τους δοθεί η ευκαιρία έστω και για μια ημέρα να βολέψουν τα παιδιά τους, διορίζοντας τα στην Βουλή των Ελλήνων.
Ρεμάλια τους χαρακτηρίζει ο λαός κύριε Τσίπρα.!!! ( Ο μόνος που δεν το έχει ακούσει, είναι εκείνο το άλλο ρεμάλι ο κολλητός σας Λαζόπουλος).!!!
Για επαναλάβετε την πρόταση σας για τον Πρόεδρο του ΕΣΡ, μήπως και δεν την αντιλήφθηκα καλά;;;; Πολύδωρας.!!! Να τον χαίρεστε.!!!! Καλή σας νύχτα κύριε Τσίπρα.
Αυτή την ανάρτηση την χρωστάω στους 400.000 Επιστήμονες με λαμπρά βιογραφικά, μεταξύ των οποίων και γιος μου , που φύγανε και διαπρέπουν στο εξωτερικό και δεν πήγαν να φυλήσουν τα …....... κάποιων Πολυδωραίων .!!!

Αστακός 31/10/2016

Dr.Παναγιώτης Στάικος
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

14 σχόλια:

  1. ΕΠΙΜΟΝΗ κι εσεις...ακου ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ο ΤΣΙΠΡΑΣΥΡΙΖΑ...Ημαρτον.
    Απο την αλλη τι να περιμενουμε; το συντροφο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
    πω πω γλεντιααα...που λεει και ο Καραγκιοζης.
    Στο ονομα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εγκληματισαν ΟΛΟΙ οσοι κυβερνησαν
    μεχρι σημερα.ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;...
    Κατι Αλλο για να ΠΑΜΕ με περισσοτερη ΕΛΠΙΔΑ;
    ΥΓ.ΟΧΙ...ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ,
    ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ ΛΕΩ.......ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
      ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
      ΓΙΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
      ΒΑΓΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΑΣ
      ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ
      ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΓΝΩΜΗ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ;

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΧΡΕΟΣ 340 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
    30.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 300 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
    10.000 ΔΗΜΟΤΕΣ × 30.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ =
    300.000.000 ΕΥΡΩ
    ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
    10.000 ΠΟΛΙΤΕΣ × 30.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ = 300 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΤΥΧΩΣ !
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !
    ΚΙ' Η ΕΛΛΑΔΑ δέν ΤΑΞΙΔΕΨΕ ...
    ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητάω ταπεινά συγνώμη .!!!!
    Έκανα λάθος.!!!
    Πλέον είμαι με τον Καρανίκα και τον Τσίπρα , τον Πολύδωρα και τον Παππά , τον Φίλη , τον Σκουρλέτη , τον Δρίτσα και την κυρία Τασία ,τον Λαζόπουλο και τον Κουρή-KONTRA NEWSS -Αυριανή και ασφαλώς με τον φίλο μας τον Πάνο τον Κουρουμπλή και όλη την αφρόκρεμα της Πολιτικής και της Υψηλής Διανόησης .!!! Μόλις σήμερα και με τις πολύ καλές σας υποδείξεις αντιλήφθηκα ,πως τα πάνε υπέροχα . Παιδιά ούλη η Ελλάδαααααα μαζί σας.
    Χα ,χα,χα,χα,χα,χα,χα.!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΑΙΚΟ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ
    ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
    ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΡΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον τύπο που ήθελε να μας κάνει Βενεζουέλα ο "εξυπνότερος" λαος του κόσμου τον έκανε πρωθυπουργό...και μάλιστα την χειρότερη στιγμή της πρόσφατης ιστορίας της, ας μην κλαιγόμαστε λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.