Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε πριν από λίγο όλη την Αιτωλοακαρνανία.


Πολύ ισχυρός σεισμός πριν από 7 λεπτά περίπου ταρακούνησε κυριολεκτικά όλη την Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός σημειώθηκε στις 11:14 μ.μ. και είχε επίκεντρο στην Ήπειρο πολύ κοντά στα Γιάννενα (Βόρειο Δυτικά) και το μέγεθος ήταν 5,5 ρίχτερ.

1 σχόλιο:

  1. Ταρακουνήθηκε η Αιτ/νία; Τότε να κινητοποιηθούν τάχιστα όλοι
    οι θεσμικοί παράγοντες (Βουλευτές, δήμαρχοι,διευθυντές Λυκείων, προϊστάμενος διεύθυνσης.....)και να εντάξουν τους υποψήφιους μαθητές στην ειδική κατηγορία των σεισμοπλήκτων..........!!!!!!!!!!!!!
    Έτσι το όνειρο κάθε Αιτ/να θα γίνει πραγματικότητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.