Πρόσκληση για παρουσίαση ποιητικής συλλογής.


Τη Δευτέρα 31.10.2016 και ώρα 07:00 μ.μ., σας καλούμε στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ», του Γιάννη Γερογιάννη. Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα της Ελληνικής Εταιρίας Λογοτεχνών, Ακαδημίας και Γενναδίου 8, Αθήνα, όροφος 7ος,  τηλ. 210 3834559.
Η παρουσίαση θα γίνει από την κα Ελένη Συκά - Κοντόζογλου, μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Εταιρίας Λογοτεχνών, την κα Ρέα Γιαννοπούλου θεατρική συγγραφέα, μέλος Ε.Ε.Λ. και τον κ. Ιωάννη Δημητρούκα Δρ. Ιστορίας. Θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της Ε.Ε.Λ. κ. Κώστας Καρούσος. 
θα χαιρετίσει επίσης ο Μπάμπης Τσελεπής, πρόεδρος της Ξ.Ε.ΛΟ.Τ.  Τραγούδια της ποιητικής συλλογής θα τραγουδήσει η γνωστή ερμηνεύτρια κα Δάφνη Πανουργιά, πλαισιωμένη από παιδική χορωδία.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.