Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Πολίτης που ισχυριζόταν ότι εκτέλεσε εργασίες για λογαριασμό του Δήμου Ξηρομέρου ζήταγε τα λεφτά του...


Πληροφορηθήκαμε ότι πριν από λίγες ημέρες συνέβη ένα σοβαρό επεισόδιο στο χώρο του Δημαρχείου Ξηρομέρου. Πολίτης προσήλθε διαμαρτυρόμενος ζητώντας κάποια χρήματα που του οφείλονταν κατά την δική του γνώμη από τον Δήμο Ξηρομέρου, για εργασίες που εκτέλεσε.
Επικράτησε μεγάλη ένταση όπως μας πληροφόρησαν αυτήκοοι μάρτυρες, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν έλαβε τέλος κατά κάποιο τρόπο και δόθηκαν οι ''αμοιβαίες εξηγήσεις''. Τώρα τι ακριβώς συνέβη, τι εργασίες είχε αναλάβει να εκτελέσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν πράγματι είχε αναλάβει και με ποια διαδικασία το γνωρίζουν οι διοικούντες τον Δήμο.
Οι διαδικασίες ανάθεσης εργασιών είναι γνωστές. Υπάρχουν αποφάσεις της Ο.Ε., υπάρχουν χαρτιά, υπάρχουν ποσά, υπάρχουν συνοδευτικές τεχνικές μελέτες, υπάρχουν ανάδοχοι. Για την τήρηση της όλης νόμιμης διαδικασίας αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή.
Άμα υπάρχει και καμία άλλη διαδικασία ανάθεσης εργασιών..., ας μας διαφωτίσει η δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου να την μάθουμε και εμείς.
Εξυπακούεται ότι οποιοσδήποτε εκτέλεσε εργασία για λογαριασμό του Δήμου, με όποια διαδικασία και αν του ανατέθηκε, το δίκαιο είναι να πληρωθεί για την εργασία το ποσό που αναλογεί, γιατί σίγουρα και αυτός σαν άνθρωπος θα έχει τις δικές του υποχρεώσεις που τρέχουν και θα πρέπει να εξοφληθούν.

4 σχόλια:

 1. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.
  ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε ανώνυμε.
  Γράψαμε για σοβαρό επεισόδιο και μεγάλη ένταση. Δεν θέλουμε να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες.
  Επίσης γράψαμε: ''Εξυπακούεται ότι οποιοσδήποτε εκτέλεσε εργασία για λογαριασμό του Δήμου, με όποια διαδικασία και αν του ανατέθηκε, το δίκαιο είναι να πληρωθεί για την εργασία το ποσό που αναλογεί, γιατί σίγουρα και αυτός σαν άνθρωπος θα έχει τις δικές του υποχρεώσεις που τρέχουν και θα πρέπει να εξοφληθούν''.
  Τώρα αν θες εσύ να πεις περισσότερες λεπτομέρειες, βάλε όνομα και επώνυμο και πες μας.

  ΦΙΛΙΚΑ

  ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εγινε το σωσε. Μυλος χαρβαλος.
  Παντως σε αυτο το δημο ολα δουλευουν ρολοι. Καθεις το ρολο του και την δουλεια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κάποτε πληρωνανε οι επόμενοι μέχρι στεφάνια από κηδείες για τους προηγούμενος. Τι σας κάνει εντύπωση από το παραπάνω συμβάν ? Εργασίες που γίνονται από ανθρώπους και καλύπτονται από άλλες πιστωσεις. Σιγά το νέο. Όλοι το κάνουν και πάντα γινόταν και πάντα θα γίνεται. Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι η ποιότητα αυτού που αναθετει αυτές τις εργασίες και η πρόθεση του να πληρώσει ή όχι τον ερμο τον άνθρωπο. Όλα τα άλλα είναι ατμος. Θρασυβουλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.